MILAN MILOŠEVIĆ DOBIO STAN OD OBOŽAVATELJKE: Baka iz Švajcarske ŠOKIRALA voditelja, tada ga je zavolela kao SINA!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova priča je pre nekoliko godina iznenadila sve!

MILAN MILOŠEVIĆ DOBIO STAN OD OBOŽAVATELJKE: Baka iz Švajcarske ŠOKIRALA voditelja, tada ga je zavolela kao SINA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pre nekoliko godina nepoznata baka iz Švajcarske šokirala je popularnog voditelja "Zadruge", Milana Miloševića. Niame, ona ga je toliko zavorela dok ga je gledala na malim ekranima, te je odlučila da mu ostavi stan.

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je pre nekoliko godina izvor za "Star".

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor pre par godina, a Milošević, začuđen što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milan Milošević

- Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj tada, a šta se u međuvremenu desilo nije poznato.

Inače, Milan je nedavno prisustvovao proslavi rođendana svoje prijateljice Aleksandre Mladenović, gde se našalio na račun toga što je mnogima postao "izabrani ginekolog".

- Ja sam rekla da, kada budem sumnjala da sam trudna, zovem njega da uradimo test. On je moj izabrani ginekolog, gledala sam sinoć "Elitu" dok je radio test sa Aneli, on je srećne ruke - izjavila je slavljenica Aleksandra, kojoj je Milan dugogodišnji prijatelj, a Milošević se na to nadovezao:

- Tebi hoću da pogledam! Dobio sam 100 ponuda. Ljudi hoće da mi plate da radim test i otkrivamo pol bebe. To se po grudima odmah vidi, ja sam doktor postao - izjavio je voditelj i nasmejao mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

17.06.2024 10:02

KOliko daleko idu ovakvi likovi u laganju bez pardona. Toga nema ni u bajkama. Ali najgori deo svega je to sto narod veruje ovakvim pricama. Sto mnogo govori o njima.