JA SAM NAJGORI OTAC, ALI TI SI MONSTRUM: Roditelji malog Željka u BORBI ZA STARATELJSTVO - Ivan ocrnio Miljanu za sva vremena!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković želi da se bori za starateljstvo nad svojim sinom!

JA SAM NAJGORI OTAC, ALI TI SI MONSTRUM: Roditelji malog Željka u BORBI ZA STARATELJSTVO - Ivan ocrnio Miljanu za sva vremena!

Foto: youtube.com/pink.rs

Sinoć su se u "Eliti" odigrale nominacije, a takmičari popularnog rijalitija birali su između ovonedeljnih potrčaka, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Ivan Marinković je šokirao sve svojim obraćanjem, a zbog njegovih surovih reči zavladao je muk u Beloj kući.

- Miljana, majka mog deteta, žena koja pored toga što sam ja kriv većinski za odnos sa Željkom, prošle godine je morala da bude dobra sa mnom. Ja sam najgori otac bio prema Željku, a emociju koju je on doživeo sa mnom Miljana nije mogla da podnese. Ona nema empatiju prema svom detetu. Neću da ponavljam šta su ljudi rekli, ona je jako nesrećna od rane mladosti, jer je znam pre svih vas. Ništa se nije promenila, ne voli nikog na ovom svetu. Ja njoj ne želim ništa dobro. Prošle godine sam joj posvetio pažnju, imao sam želju da sa njom budem u dobrim odnosima. Ja njoj ne želim ništa dobro, ona to ne zaslužuje. Ja sam se uverio da je Željko pitao za mene i posle šest meseci bez kontakta. Ja sam izgubio potpuno empatiju - govorio je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković ocrnio Miljanu

- Željko ni ne zna kako mu se zove tata - dodala je ona.

- Ona je govorila da ne pita za mene. Monstrum od žene, ako ja nisam uspeo četiri godine da se posvetim detetu i najgori sam otac na svetu, taj monstrum od žene je uskratila njega za sve ovo što se sada dešava. Ne želim joj ništa dobro... Mića me je pitao da li je mrzim, ne mrzim je, ali ne želim joj ništa dobro. Ja ću da se potrudim da te stvari ispravim, kako ja znam. Izgubio sam osećaj da pokažem tu emociju, jer sam shvatio da od toga nema ništa i bude ti još gore. Kad sagledam kako se ona ponaša, od dana kad mi je prišla i zaplakala, pokazivala Željkove slike, a nakon 15 minuta proklinjala jer nemam dete. Ja u dubini duše znam da ona u nekim momentima je imala empatiju i emociju, ali je pod dejstvom njene majke koja rukovodi porodicom, mislim da ni ona više nema to u sebi. Jako je loš čovek. Drago mi je da je on pametan i lep na mene. Kad se setim svake reči koje je izgovorila za mene ja nemam nikakvu vrstu empatije. Želim da joj dokažem da mogu da budem bolji otac, nego ona majka - pričaso je Ivan.

- Malo patetike - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana se sve vreme hvatala za glavu

- Želim da ispravim grešku prema Željku i potrudiću se svim silama da dođe do toga. Ne želim kontakt sa tobom i sa tvojom porodicom. Ja njoj ništa nisam uradio osim što sam rekao da ne želim da budem sa njom, kao sad Aneli i Janjuš. Mnogo loših stvari mi je izrekla, ušla mi je u kuću i dodvoravala mi se prošle sezone. Ona je nesrećna i njoj se to vraća. Nju hvata panika jer će da proganja napolju ljude, verovatno i mene. Njoj se vraća nesreća, neće imati mušku osobu pored mene. Ja se kajem što sam bio sa ovom bolesnicom. Ja da mogu nešto ružno da izbrišem iz živa to bi bio ovaj zlotvor. Želim ti da sa Željkom ne provedeš ni pet minuta, a ja ću da se potrudim da budem sa njim - nastavio je Marinković.

- Zolu mogu da opišem u dva segmenta. On ima dobru dušu i potiče iz kvalitetne porodice, ali je sa druge strane kvarna osoba. On je iskoristio Miljanino postojanje i to je potvrdio povratkom. Miljana nije sposobna da ima emociju, a on je iskoristio nju da uđe u rijaliti. Mislim da Zola nikad nije voleo Miljanu. Jedino što ću Miljanu da priuštim je što ću da je ostavim, a Zolu da pošaljem - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading