NOVI POTEZ ERMINE PAŠOVIĆ U JEKU SKANDALA SVE ŠOKIRAO: Objavila SNIMAK Anđelove bivše, pa Đedoviću zadala nizak udarac!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović otkrila istinu o Teodori Džehverović!

NOVI POTEZ ERMINE PAŠOVIĆ U JEKU SKANDALA SVE ŠOKIRAO: Objavila SNIMAK Anđelove bivše, pa Đedoviću zadala nizak udarac!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ermina Pašović na Instagram profilu objavila je snimak pevačice Teodore Džehverović, a potom iznela mišljenje o njoj, što je sve njene pratioce iznenadilo. 

- Mogu samo da ti pod prozor pljunu! Devojka uspela što bi mnogi želeli. Pa kad ih sueta pojede, ispiraju usta i služe se stvarima, jer su svesni da nikad neće dostići ni delić, a ona... Nisu joj u malom mozgu, zašto? Jer je ostvarena i srećna - napisala je Ermina Pašović uz snimak Teodore Džehverović. 

 

Naime, Ermina je pohvalila Teodorin izgled, karijeru i stav, a mnogi su povezali ovaj status zbog nedavnog skandala u rijalitiju ,,Elita", kada je Anđelo Ranković sa devojkom Anitom Stanojlović udario na Džehverovićevu. 

u "Eliti" došlo do žestike svađe između Anđela Rankovića i Goce Džehverović zbog detalja koje je iznosio iz veze sa njenom ćerkom, popularnom pevačicom, Teodorom Džehverović. Danas su u programu uživo isplvali šok detalji za koje javnost nije znala, a Anita Stanojlović zbog toga nije mogla da dođe sebi tokom celog dana.

Iako je Goca tokom svađe više puta rekla Anđelu da ne spominje Teodoru, on je sa Anitom nastavio da priča o bivšoj devojci. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović i Anđelo Ranković

 

Vidiš sad da je Marko rekao da se veza krila zbog Teodore, ne zbog tebe - kazala je Anita.

- Kad neko krene da komentarima atakuje mene, ili moju porodicu, sa svima ću se raspravljati. Od sada samo vraćam, to neka znaju svi. Samo neka me ne diraju. Nemam više dvadeset četiri godine. Dok sam ćutao, loše sam prolazio. Malo-malo neko krene da pljuje - kazao je Anđelo.

- A meni što je rekla (Gordana Džehverović):''Tebi je ovde mesto''. Neka mi je ovde mesto, ali i ti si bila ovde. Na početku sam želela da izbegnem sukob, ali kad je spomenula to da sam rodila sa sedamnaest, onda nisam mogla da ćutim. Šta tebe briga kad sam ja rodila? To je uvreda za sve žene koje su rodile, ali i bol za one koje nikada nisu rađale. Za svaku ženu je to uvreda - kazala je Anita.

- Ti imaš srednju završenu, oni nemaju fakultet, pa da ti prebacuju kakva si i šta si - kazao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
neda

24.06.2024 11:15

ovoliki sljam na jednom mestu kome su oni neko i nesto od skole preko laznih i kupljenih diploma oni u rijalitiju svetski biznis a ona u rijalitiju jos i u osmoj toliko koliko su bitni napolju fuj lazovi prijatelji koji jedva cekaju da te ocrne a neznaju koliko kompleksa imaju u srbi e takvi se kao marko kocopere pricaju iznose sve samo ga nediraj covek sebe izblamirao za zivota svojim zivotom neprijatelj svakom svom prijatelju a u sustini on je kao zakosna sova potrcko i u krug pametni ce uci jednom i nikad vise a ove navodne zvezde ili novo zvanje neskolovanih bez posla sebe nazivaju starlete i starletani a elita ih ima ko se ponosi njima on je isti samo sto mora vezi konja gde ti gazda kaze a ko si i sta si nije bitno i nula je nesti gladnom i mrvica znaci prodati sve zara mrvice u i za zivota mizerno tuzno jadno i zadnje sto moze jer zivot nije rijaliti dok je ovaca bice i vune bravo

Ljiljana

24.06.2024 17:44

Anita je uvreda prvenstveno samoj sebi. Uvreda za sve žene i ženski rod. Teško onom kome je Đedović "prijatelj" to se pretvara u %€. Kod njega je sve korist. Anita je maska između Đedovića i Anđela. Teodora 👑 boginja za tu trojku pokvarenjaka. Devojka ušla jednom u Zadrugu, iskoristila šansu, i tu je gde je. A Anđelo i Đedo ulaze godinama, i ništa nisu uspeli u životu. Jedino su pokazali pravo lice,ko su, šta su i kakvi su. Bravo Ermina. Bravo Teodora, budi još uspešnija, i srećna!