MAJI MARINKOVIĆ OTAC OVO DOPUŠTAO! Ispričala cimerima nesvakidašnju priču! EVO ZAŠTO SE PONAŠA RASKALAŠNIJE NEGO ŠTO TREBA!

Autor:

Zadruga

20.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je mogla da ostaje do kasno u noć...

MAJI MARINKOVIĆ OTAC OVO DOPUŠTAO! Ispričala cimerima nesvakidašnju priču! EVO ZAŠTO SE PONAŠA RASKALAŠNIJE NEGO ŠTO TREBA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković prisetila se vremena kada je bila tinejdžerka, pa je objasnila da joj je otac Radomir Taki Marinković uvek dopuštao da bude ono što jeste i ništa joj nije branio, jer se zalagao za to da se deca vole najviše na svetu. 

- Meni otac nikada ništa nije branio i mnogo toga mi je dopuštao još kao tinejdžerki, maltene mi ništa nije branio. To je pravi roditelj, da zna kako sa detetom, a ne da tuče decu i glumi ludilo. On je znao da ako me pusti da vidim šta je dobro i šta nije, da ću za sebe da izaberem najbolje. Pričao mi je naravno šta ne valja, ali je uvek gledao da neke stvari osetim na svojoj koži, kako ih više nikad ne bih ponovila. Zato sam ja danas ovakva, drska, slobodna i ne dam na sebe jer isto tako znam i šta je pogrešno. Dozvoljavao je i da ostanem do kasno, ali sam uvek morala da se javim i kažem gde sam i sa kime - rekla je Maja, a svi su je skoncentrisano slušali. 

Foto: Republika

Taki Marinković

 

Podsećamo, Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, oglasio se nakon što je njegova ćerka pokušala da se pomiri sa Stanislavom Krofakom Panterom. Iako je na početku podržavao njihov odnos, Taki je sada kivan na Stanislav i ne želi da mu on bude zet.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Šta ja moram da radim, da komentarišem takve nebitnjakoviće, neću da se spuštam na nivo takve stoke. Ma to je jedna obična stoka, sa kim da se miri sa tim indijancem običnim, ona se samo igra sa njim - započeo je Marinković, pa nastavio:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

To joj je ponuđeno tamo, ne može ona mnogo da bira. On je došao tu da bleji da bi dobio par pratilaca više. On je rekao da će da skoči sa zgrade na glavu ako izađe snimak, ne znam zašto to onda nije i uradio, nego je pi*kica jedna obična - rekao je Taki za "Pink.rs".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading