IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO NOVI OBRAČUN S KULIĆIMA: Posvetiću se tome čim izađem iz "Elite", situacija je gora nego prošle godine!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik shvatio da je napravio ogromnu grešku što nije viđao sina i sada želi to da ispravi.

IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO NOVI OBRAČUN S KULIĆIMA: Posvetiću se tome čim izađem iz "Elite", situacija je gora nego prošle godine!

Foto: Printskrin

Tokom razgovora o kajanju učesnika "Elite" i tome o koga su se najviše ogrešili Lazar Čolić Zola istakao je da se čovek najviše može ogrešiti o svog roditelja, pa je pomenuo majku Bosu za koju je, inače, mnogo vezan.

- Zola o koga si se ti ogrešio - upitao je voditelj. 

- Najviše o mama Bosu, mislim da nisam proveo vremena sa njom onoliko koliko je trebalo. Nisam joj priuštio dovoljno stvari koliko je trebalo. Naneo sam joj dosta bola, gledala me u nekim situacijama, a nije trebalo. Mislim da se najviše osoba može ogrešiti o roditelja - rekao je Zola.

- Da li se kaješ - upitao je Darko.

- Džabe bilo kakva priča, samo dela - naglasio je Zola.

Republika

Foto: Printskrin

Lazar Čolić Zola tvrdi da se najlakše ogrešiti o roditelja

Nakon njega Ivan Marinković je kao roditelj istakao da se on ogrešio o svoje dete, koje ima sa Zolinom bivšom Miljanom Kulić

Ogrešio sam se o mnogo ljudi, ali najveća greška u mom životu je što nisam viđao Željka četiri godine i to će me pratiti ceo život i njega i mene. Dozvolio sam sebi da mi na prvom mestu budu neke nebitne stvari, kada izađem iz "Elite" posvetiću se tome, ali situacija će biti još gora nego prošle godine - rekao je Ivan.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković i Željko Kulić zbližili su se u "Zadruzi 6"

- O koga si se ogrešio u "Eliti" - upitao ga je voditelj.

- Ja ću reći Matora. Mislim da sam se najviše ogrešio o nju, potpuno sam na njenoj strani kada je ova tema u pitanju, ali mislim da je učinjena jedna velika nepravda kada je rijaliti u pitanju - zaključio je Ivan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.06.2024 05:17

SVAKA TI ČAST...KRAJNJE JE VREME DA AKTIVIRAŠ SVA MOGUĆA PRAVNA SREDSTVA ZA SPAS MALOG ŽELJKA...MILJANA DEFINITIVNO NIJE NORMALNA, ALI NI NJENA PORODICA NE MOŽE DA SE PONOSI SVOJIM POSTUPCIMA...DA LI VIŠE PRAVA IMA O...T...A...C...ILI SAMOZVANA BAKA...