"DA JOJ JE NAPRAVIO DETE U PORŠEU, NE BI SE ČISTILA"! Asmin ubeđen da Aneli ide na abortus JER JE JANJUŠ ŠVORC!

Autor:

Zadruga

20.06.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić brutalan nakon saznanja da je Aneli Ahmić odlučila da abortira Janjuševićevo dete, pa u sve umešao i Situ!

"DA JOJ JE NAPRAVIO DETE U PORŠEU, NE BI SE ČISTILA"! Asmin ubeđen da Aneli ide na abortus JER JE JANJUŠ ŠVORC!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla je odluka Aneli Ahmić da prekine trudnoću nakon što je u "Eliti" saznala da čeka dete Marka Janjuševića Janjuša, a sad je svoj sud za domaće medije dao i njen bivši partner Asmin Durdžić, s kojim ima ćerku Noru.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Asmin je u izjavi za domaće medije ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera, te da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji.

Foto: Instagram

 

Takođe, smatra da je Sita Ahmić, Anelina sestra, umnogome uticala na njenu odluku, budući da ju je prošlog petka nakratko posetila u Rajskom vrtu. 

- Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš jer nijedan je više neće tako voleti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare, da je žickao napolju od drugih i uništava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu - poručio je Asmin za Pink.rs.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Nakon što je Sita prenela Aneli Markovu finansijsku situaciju napolju, Ahmićeva je njemu prebacila u razgovoru novac koji zarađuje u rijalitiju, a daje bivšoj ženi Eni

-Seješ decu okolo, a Eni nosiš honorare - prigovorila je Aneli. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Nakon ozbiljnog razgovora koji su obavili u Pabu, prilikom kog je Aneli Ahmić donela konačnu odluku da ne rodi dete, Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom, te su mnogi korisnici društvenih mreža njegovo ponašanje proglasili glumom jer je do juče fizički napadao trudnu Aneli, pretio joj životom ako abortira, a sad, navodno zbog kamera i osude javnosti, odlučio da pusti suzu. Podsećamo, Janjuš je pokušao razgovorom da urazumi Aneli da ne prekida trudnoću, ali njena odluka da abortira je definitivna.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
posmatrac

20.06.2024 09:06

Janjusa nema pas zasta da ujede sve je pare potrosio prokockao ,a mogao je ima bar veliki trosoban stan u Beogradu,kao onaj ljigavi Djedovic .Normalna zena nece sa njim jer nema nikakvu perspektivu sta treba da se potuca privatno po stanovima klosarcina obicna.

yolle

20.06.2024 10:29

Zasto Stanija kao obrazovana zena ne edukuje ovog sumskog coveka da trudnoca nije nesto prljavo da bi se zena od toga cistila nego se trudnoca ili odrzava ili prekida sto se zove abortus. Seljana kao da su dosli iz pecine. Eto ovaj Durdzic kao ima para pa detetu za 10 meseci poslao 250 km a da Janjus ne samo da nema para nego je duzan i bogu i narodu zato on kuka i place a ne zbog Aneli i trudnoce, njemu je trudnoca dodatni teret, covek je beskucnik kockar nije pouzdan nema posao los covek i to je dovoljno razloga da se svaka zena skloni od njega. Kao sto ce se i Stanija skloniti od ovog patoloskog lazova, pajaca koji se primio na medije kao na bananu, Stanija putuje a ovaj cuva kuce i pise slagere o njoj. A dete nije video godinu dana. Jos on sebi daje pravo da drzi nekome predavanja. Boli njega Aneli jos kako, da ga ne zanima uzivao bi sa Stanijom i ne bi iskakao iz pastete.

Pop

20.06.2024 10:41

A sta je problem Durdzicu, zasto ti brines tudju brigu, sta bi ti da rodi pa da ne budes samo ti nikakav otac i covek, da se vadis i tesis? Gde ti je ljubav Stanija, visis na internetu i komentarises Aneli koja te ne zanima, kako to? Da se kladimo da od tebe i Stanije nema nista i da ces trcati za Aneli i tebi je to odavno jasno inace ne bi spomenuo vise ni nju ni njenu sestru i majku ni Janjusa. Prso si ti sinovac, ti si sprdnja regiona i dijaspore samo malo tese ti to mozes da shvatis, zato se tako blamiras iz dana u dan.

mahalac sam tim se dicim

20.06.2024 17:44

Sta bi sa porseom Stanija ceka pa pozuri sa tim da ti napravis u porseu a za Aneli ne treba da te zanima da li ce je neko voleti mnogo se nesto slihtas Janjusu kako se blizi kraj. Gledas Zadrugu ne trepces i visis na komentarima o Aneli a ona te ne zanima kako to, tebe niko vuse ne spominje pa se sam koprcas, uskoro ce i Stana da ti se zahvali na saradnji, ugasen si.