ANELI SE UVIJA OD BOLOVA! AHMIĆKA OD STRESA NE MOŽE NI DA JEDE! Haos u Eliti, pritrčali cimeri da joj pomognu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak i kad nisam stizala da jedem redovno padala sam u nesvest. Ne treba niko da se brine, biće sve okej - rekla je ona u jednom trenutku.

ANELI SE UVIJA OD BOLOVA! AHMIĆKA OD STRESA NE MOŽE NI DA JEDE! Haos u Eliti, pritrčali cimeri da joj pomognu! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Aneli Ahmić opet ima probleme sa stomakom! Naime, ona je sada od stresa počela da se žali cimerima kako ne može da jede jer imam mučnine, pa su svi pritrčali da joj pomognu. Aneli kaže da joj se to i ranije dešavalo kad je napeta, pa je objasnila da ne treba niko da se plaši zbog njenog stanja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Imam mučnine i grčeve kad god sam pod velikim stresom. Znam da mi se to i ranije dešavalo. Čak i kad nisam stizala da jedem redovno padala sam u nesvest. Ne treba niko da se brine, biće sve okej - rekla je ona u jednom trenutku.

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić kaže da će najverovatnije sa Markom Janjuševićem Janjušem da prekine svaki kontakt nakon što se završi rijaliti, jer želi da dete vaspitava sama. Ona tvrdi da s Markom nema više šta da traži, budući da nikako više ne uspevaju da nađu zajednički jezik.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

 - Kad se sve ovo završi ja ću najverovatnije da odem daleko od Janjuša. Dete ću da odgajam sama, ako budem htela da ga zadržim jer ja više ne mogu ni sekund pored ovog čoveka. Šta da radim, tako je kako je. Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram. Čovek više ne zna šta priča. Sestra Sita će mi u svemu pomoći i polako - pričala je Aneli uznemireno cimerima u dvorištu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aca

20.06.2024 13:06

izolovan zivot gore nego na robiji tamo bar imaju televizor pisma i posete ovde kao da su u matriksu potpuno izgube pojam o vremenu i prostoru i svom identitetu, psiholoski se izmene do neprepoznatljivosti

evo vam moje gaće, iskreno

20.06.2024 17:28

Pa naravno gusko, beži od te narikače crnogorske od 150 kila.