JANJUŠ NE IZLAZI IZ RIJALITIJA DOK ANELI NE NAPRAVI DETE: Navalio na nju kao sivonja, a onda usred intimnog čina uradio nešto što je PRESEKLO KAO HLADAN TUŠ!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par nakon pomirenja porvodi sve vreme u vrelim akcijama.

JANJUŠ NE IZLAZI IZ RIJALITIJA DOK ANELI NE NAPRAVI DETE: Navalio na nju kao sivonja, a onda usred intimnog čina uradio nešto što je PRESEKLO KAO HLADAN TUŠ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pošto se ispostavilo da je Aneli Ahmić izmislila trudnoću kako bi vratila Marka Janjuševića Janjuša, on je očito bukvalno shvatio da ne može bez njega, pa je ni na trenutak ne ispušta iz ruku.

Naime, njihove akcije u krevetu su postale kao filmski maraton, a Janjuš je toliko zaboravio na kamere, da ne pazi ni da li će ga uhvatiti u nekoj nezgodnoj pozi, kao nedavno kada mu je izletela zadnjica na izvol'te.

Republika

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš pokazao previš

Premda je Ahmićka inela svoj stav da joj je ipak drago što nije ostala u drugom stanju jer još nije mesto, a ni vreme za to, Janjuš se ponaša potpuno suprotno tome. 

On kao da planira da je upravo na taj način zauvek veže za sebe. 

Međutim, ono što je sve zaprepastilo u jednom trenutku jeste to što je bivši košarkaš, dok je spavao sa Aneli, uporedio nju sa Majom i to u smislu kako mu je posle svađe i pomirenja svaki intimni odnos bio još bolji i strastveniji. 

- Ista si Maja! Vidiš kako se ispostavilo da znam kakav tip žene me privlači - rekao je Janjuš i ostao živ.

S obzirom na to da je tokom jedne takve strasne akcije došlo i do Majine trudnoće, opet se postavlja pitanje kako bi se Janjušević poneo i da li bi preuzeo odgovornost ili bi i Aneli poput Maje bila prinuđena da sama donosi odluku o tome da li da zadrži bebu ili ne.

Republika

Foto: Printskrin

Aneli i Janjuš kao od majke rođeni

U svakom slučaju, rijaliti par posle pomirenja nastavlja svoj odnos zasnovan na obostranoj fatalnoj privlačnosti, pa se više ne razdvajaju ni u krevetu ni u dvorištu gde veći deo sunčanog dana provode obnaženi hvatajaući boju i sve vreme razmenjujući nežnosti i poljupce.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.06.2024 05:23

ZLO U SVAKOM POGLEDU...MRTVA TRKA IZMEĐU NJE I NJEGA...PROFITERI U SVAKOM POGLEDU...NISU NORMALNI JER IMAJU DECU,,,PODRŽAVAM KRUNU DA NE ŽELI DA GA VIDI...DA SE SA NJIM SUSRETNE...MAJA JE BILA MALA MACA U ODNOSU NA POKVARENU ANELLI