ŠOK! Matora otkrila da Anđelo voli i MUŠKARCE: Ne smeš da kažeš šta si osetio prema DEČKU NAPOLJU!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sukob Tomićeve i Rankovića, ona ga razotkrila!

ŠOK! Matora otkrila da Anđelo voli i MUŠKARCE: Ne smeš da kažeš šta si osetio prema DEČKU NAPOLJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora i Anđelo

Sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" došlo do novog sukoba Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića. Sve se desilo nakon klip na kom Matora priča da su Anđelu i Aniti Stanojlović bitni samo pokloni od fanova. Matora je tokom rasprave navela i da Anđelo voli isti pol.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora zapenila, pa urnisala Anđela

- Ja nisam u paranoji sve sam rekla šta mislim. Ja tačno znam za šta me pecka, ja sve smem da kažem o meni, to neko držanje u šaci, sve što ikada budu pomenuli ja ću to da ispričam. Ja sam se odma setila posle svađe u parku i postoje ljudi za koje mi je pretila, ja smem sve da kažem o sebi. Oni meni dobacuju da ja njih želim da razdvojim ali poenta priče je pranje. Ako sam toliko bila loša što ste mi pričali neke stvari, ona nema koga nije uvukla ovde, ja makar kažem u svađi sve i svesna sam da imam takvu narav. Ima pravo da postoji netrpeljivost , kao i za Teodoru što je pričala, sve me vreme pecka. Preko nekih stvari se ne prelazi, slažem se da smo tu i on i ja pogrešili. Jel ja sad treba da ustajem da se perem od njih, toliko me smara ta reč pranje, svako treba da odgovara za svoja dela. Ja sam ovde mnoge nepravde doživela, sećam se da si tražio od menadžera da idete u Adam i Evu kao i u Kolumbiju - rekla je Matora.

- Ti si pitala nas da ideš sa nama ali hvala Bogu da ti je istekao pasoš - rekao je Anđelo.

- Ja više neću da ćutim, najviše elana mi je dala čestitka moje majke, neko ko stoji dostojanstveno i kaže da je sve uradio lažno i onda treba da se pere od mene. Mene je sad briga šta misli narod i ostale gluposti, ja sam sa ovim ljudima živela i vodim samo svoje bitke - rekla je Matora.

- Ona hrani svoju zlobu i mržnju, ona je podla i odvratna. Suštinski je došla do toga da se ispunjava time - rekao je Anđelo.

- On se hrani podrškom fanova i poklonima, ne sećam se da si takav bio na početku - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tomićeva otkrila da Anđelo voli i muškarce

- Ti si htela da budeš žrtva i mislila si da će se sve ovo preokrenuti, to joj je Marinković rekao da pusti malo i onda je skapirala da neće to biti pa je počela ponovo da gazi - rekao je Anđelo.

- Što ne kažeš šta si pričao za Teodoru i za oca i ujaka. Praviš se fin i prepošten jer ništa ne ide javno. Ti si latentni biseksualac i ne smeš da kažeš šta si osetio prema nekom dečku napolju, šta si me pitao za bivšu da li voli devojke, a ne ja da pričam o tebi i onda da ispadne da ja pričam o tome - rekla je Matora.

- Tebi je krivo što nisam tebe is*arao, zakržljali muškarcu, oćeš da budeš muškarac a ustvari si slabić jedan običan - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading