MARIJA DIGLA RUKE OD MILJANE: Hitno oglašavanje iz Grčke nakon SUOČAVANJE Kulićeve i Zole!

Autor:

Zadruga

31.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka više ne želi da utiče na ponašanje svoje ćerke i da se stresira!

MARIJA DIGLA RUKE OD MILJANE: Hitno oglašavanje iz Grčke nakon SUOČAVANJE Kulićeve i Zole!

Foto: Nebojša Mandić, youtube.com/pink.r, Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić, koja se trenutno nalazi u Grčkoj, gde posećuje manastire i traži lek i spas od opake bolesti, oglasila se kako bi prokomentarisala dešavanja u rijalitiju "Elita". Njena ćerka Miljana Kulić nedavno je imala brutalni incident sa Lazarom Čolićem Zolom, nakon kog je obnovila kontakt sa njim, a Marija je dala svoj sud.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

- To mi je sve katastrofa. Katastrofa velika. Više ne znam ni šta hoće, ni šta neće. Nije trebalo ni da ga pogleda kad se vratio u rijaliti, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju. Oni ne mogu da smisle jedno drugo. Oni se mrze. Zola je mrzi jer ona zarađuje novac, a nekada ga je trošila na njega. Volela bih kad bi ga samo izignorisala. Nas dve smo sušta suprotnost. Bila sam ja s njom u rijalitiju, ne vredi ni kad sam tu da ne radi neke stvari. Prestala sam da se stresiram - istakla je Marija za "Pink.rs".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Razgovor Miljane i Zole

Inače, Marija je posetila i manastir iscelitelja i čudotvorca Svetog Nektarija Eginskog, a nakon posete se oglasila.

- Da, posetila sam manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molim za izlečenje od opake bolesti, kao i brojni ljudi koji dolaze sa svih strana sveta ovde. Posvećujemo sve manastire ovde u Grčkoj. Ovde sam sa najmlađom ćerkom. Ovde je odlično. Siniša i ćerka su sa Željkom. Ja sam ovaj put na Eginu mesecima planirala, a onda sam videla i humanu misiju Nikole Rokvića koji je ovde bio nedavno. Smatram da je jedini spas ovde - otkrila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laga Nica

31.05.2024 15:27

Tako je. Što bi se stresirala dok krckaš njene pare.

Laga Nica

31.05.2024 15:27

Tako je. Što bi se stresirala dok krckaš njene pare.