DRU GORDON NIJE IMAO ŠANSE: Otkriveni ŠOKANTNI detalji pogibije bivšeg košarkaša Partizana

Autor:

Sport

01.06.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga otkrila da li je pre smrti na putu pio alkohol ili konzumirao drogu.

DRU GORDON NIJE IMAO ŠANSE: Otkriveni ŠOKANTNI detalji pogibije bivšeg košarkaša Partizana

Foto: Twitter.com/printscreen/xtragordonary32

Dru Gordon

Dru Gordon (33), bivši košarkaš Partizana poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Portlandu, a sada su otkriveni šokantni detalji. Velika tuga i neverica zavladali su košarkaškim svetom nakon tragične smrti Gordona, starijeg brata poznatog NBA igrača Arona Gordona, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a detalji ove tužne vesti otkrivaju potresne okolnosti nesreće.

Nesreća se dogodila u četvrtak na lokalnom seoskom putu jugoistočno od Portlanda, kada je Dru vozio trotočkaš autocikl. Prema izveštajima, na putu Springvoter Dru je prešao u suprotnu traku i sudario se sa putničkim vozilom. Nažalost, Dru je preminuo na licu mesta, dok su dve osobe iz drugog vozila prebačene u bolnicu radi medicinske pomoći. Srećom, njihove povrede nisu opasne po život.

Republika

Foto: Starsport

Dru Gordon u dresu Partizana


Detalji ove tragične nesreće ostaju pod istragom, a relevantne vlasti pokušavaju da rekonstruišu tok događaja kako bi utvrdili uzroke sudara. Važno je napomenuti da istraga dosad nije pokazala prisustvo alkohola ili droga u Druovom telu, što dodatno baca senku misterije na ovu tužnu nesreću.

Dru Gordon će zauvek ostati upamćen kao talentovani košarkaš koji je ostavio dubok trag u svetu sporta. Njegova smrt je veliki gubitak za košarkašku zajednicu, a njegova porodica, prijatelji i navijači sećaće ga po njegovom doprinosu sportu i požrtvovanosti na terenu. Druov brat, Aron Gordon, igrač Denver Nagetsa, ostaje uz porodicu u ovim teškim trenucima, pružajući podršku i snagu u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading