LUNU I MARKA KOMŠIJE HOĆE DA IZBACE IZ ZGRADE: "To je stresno za njih jer imaju bebu i malo dete!"

Autor:

Zabava

01.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par primoran da razmišlja o prodaji stana i selidbi jer je nepoželjan na mestu gde sada živi.

LUNU I MARKA KOMŠIJE HOĆE DA IZBACE IZ ZGRADE: "To je stresno za njih jer imaju bebu i malo dete!"

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković, posle skandala zbog kog je on 13. maja priveden u policiju, gde je zadržan 48 sati, nisu izgladili odnose s komšijama, koje na sve načine nastoje da ih nateraju da se odsele.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković više ne osećaju da pripadaju tu gde stanuju

Prema navodima, par je navukao gnev jer se, kako pojedini susedi tvrde, ponašaju bahato i glume zvezde, pa sada razmišljaju da prodaju stan.

- Marko je možda ishitreno reagovao, ali posledice su očigledne. Mnoge komšije im se ne javljaju, kolutaju očima kad ih vide, ostavljaju smeće ispred vrata, jednostavno se neprijatno osećaju. Smeta im, ipak tu žive s dvoje dece i ne žele da im sutra neko, nedajbože, naudi. Pričali su o tome da prodaju stan i presele se na drugu lokaciju. Sve je to stresno, ipak imaju bebu i malo dete. Sve su opremili po svom ukusu i dosta truda i novca su uložili u taj stan na Bežanijskoj kosi, ali ne osećaju više da tu pripadaju niti da su poželjni - otkriva za Svet upućeni izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko Miljković je Luni i deci napravio pakao od života

Nakon incidenta Marko se oglasio na Jutjub kanalu.

- Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Mislim da ni s jedne strane nikome ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu nikada više da dovedem u ovu situaciju - poručio je Miljković.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Luna Đogani i Marko Miljković

Pošto je Treće osnovno javno tužilaštvo posle saslušanja Marka Miljkovića saopštilo da je sudija doneo odluku da bivši zadrugar bude pušten na slobodu, usledila je žalba. 
Kako je Miljković sada saopštio na društvenoj mreži Instagram, žalba je odbijena.

- Inače, koga zanima, žalba je odbijena. Hvala Trećem osnovnom sudu, koji je maksimalno ispravno postupio u mom slučaju. A ovima što se "koprcaju" poručujem - vidimo se, ja sam pred Bogom čist ko suza, a vi - napisao je Marko u objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading