ANITA DIVLJA ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Anđelo joj prećutao ključnu informaciju o bivšoj, njeni urlici odzvanjali imanjem!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ne prestaje da pravi ljubomorne scene zbog Anđelove bivše devojke, Teodore Džehverović, sa kojom je bio u vezi od Zadruge 1.

ANITA DIVLJA ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Anđelo joj prećutao ključnu informaciju o bivšoj, njeni urlici odzvanjali imanjem!

Foto: Nebojša Mandić, Miloš Rafailović,Instagram.com

Anita Stanojlović je nedavno izrazila svoje neslaganje sa vezom koju je njen bivši partner Anđelo Ranković započeo sa Teodorom Džehverović još pre sedam godina. Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, budući da su svi bili upućeni u njihovu vezu koja se odvijala u okviru rijalitija "Zadruga 1".

Anita ne prestaje da drami i pravi Anđelu ljubomorne scene, dok joj on stavlja do znanja da neće objašnjavati vezu, koju je imao pre sedam godina, mnogo pre nego je upoznao Anitu u rijalitiju. 

Stanojlovićeva je bila uporna, pa ga je neprestano ispitivala i zamerala što joj je prećutao neke, njoj bitne, detalje iz te veze, a on ju je terao od sebe:

 

- Ona me ne pita, a očekuje da joj ja pričam o svojoj vezi sa devojkom sa kojom sam bio pre 7 godina - rekao je Anđelo.

- Što mi nisi rekao? - ispitivala je Anita.

- 'Ajde, beži, bre - govorio je Anđelo.

Podsetimo, Anđelova porodica se nije oglasila ni tokom Vaskrsa, kada su imali priliku da pošalju čestitku, što je Anitu potpuno poremetilo:

- A, dobro, oni se uopšte ne petljaju, niti se oglašavaju, niti se pojavljuju u medijima, ne žele da se upliću u te stvari. Ne žele da se na bilo koji način razume ovako ili onako. Oni veruju u mene, sigurni su u mene i znaju da radim ispravne stvari, sigurni su u mene, tako da nijednog trenutka ne sumnjaju u mene. Ja verujem u njih, a i oni u mene. A razlog zbog čega nikog ne pozdravljaju, niti od mojih dragi ljudi, koji su i njima dragi, ne žele, nego žele da mi daju podršku i vetar u leđa - objasnio je Anđelo Ranković. 

- Znam da se njegova porodica ne oglašava, tako da nisam razočarana - ubacila se Anita. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

09.05.2024 19:20

TEODORA JE PREFINJENA. PRAVA DAMA I PO IZGLEDU, I PO PONAŠANJU, BOGU HVALA DA SE NA VREME OSLOBODILA OVOG SAMOŽIVOG EGOCENTRIKA...PROPALOG NA SVIM FRONTOVIMA, A NITA JE ZA NJU KAO SLUŽAVKA...PRIPROSTA, NEOTESANA, PRIGLUPA...SPAO JE S KONJA NA MAGARCA,,,ALI TO MU PRILIČI...