PINK ZAKAZAO SUOČAVANJE ANELI I ASMINA: Milica Mitrović saopštila zvaničnu ODLUKU!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

PINK ZAKAZAO SUOČAVANJE ANELI I ASMINA: Milica Mitrović saopštila zvaničnu ODLUKU!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon što je Asmin Durdžić javno ponizio Marka Janjuševića Janjuša i poručio mu da se zapali benzinom zbog toga što je verio njegovu bivšu Aneli Ahmić, na društvenim mrežama je nastao pravo haos i dok su ga neki poržavali, bilo je i publike koja ga je isprozivala što se meša u ljubavne probleme svoje bivše partnerke. 

Međutim, iako Aneli ni ne zna šta Asmin piše po društvenim mrežama, kamere su usnimile kako govori da želi bivšeg da "navuče" na suočavanje i da se konačno sretnu oči u oči u nekoj emsiiji, gde bi mogla sve da mu saspe u lice. 

Direktorka zabavnog programa Milica Mitrović izdala je zvanično saopštenje da će se Aneli i Asmin suočiti sutra u 22 časa kod voditeljke Dušice Jakovljević na televiziji Pink. 

 

 

Durdžić je danas nakon što se taj snimak proširio po društvenim mrežama poslao šok poruku za koju mnogi misle da je zeleno svetlo i odobravanje da će se susresti sa njom. 

Podsećanja radi, Asmin Durdžić je putem društvene mreže Instagram brutalnim rečima isprozivao Janjuša, nakon što je saznao da ga Aneli Ahmić doziva da dođe u "Elitu". 

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goga Br...

20.05.2024 00:05

Aneli uz tebe smo Zgazi bednika Bednik ne bi pristao da mu mama Stanija nije naredila kako bi nju opro od onog sto je nemoguce i saznala sta je istina Alibaba ce doci na noge Aneli bas kao i njegova bakica sto je 2 puta dolazila Isto ce i on proci kao sto je ona Sigurna sam da vec vrse pripremu alibana i n baka Stanija Sta da kaze i kako da pokusa da iznervira Aneli Srecno lj lepotice nasa

Auu

20.05.2024 11:12

@Goga Br... - Sto boli istina ovog glsvatog i mamu mu Stanodajku pa stavili minuse Jadna baba prica o nekim da je zele a sa fukarom olosom lazovom bez karaktera i vovevanstva verena DNO DNA