SFEROPULOS ZAPEVAO ZVEZDINU PESMU NA PROSLAVI TITULE! Evo čime je trener crveno-belih oduševio delije (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prešao sa grčke na srpsku verziju.

SFEROPULOS ZAPEVAO ZVEZDINU PESMU NA PROSLAVI TITULE! Evo čime je trener crveno-belih oduševio delije (VIDEO)

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Sferopulos slavi titulu

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice. Došli su do prvog "brejka" u finalnoj seriji regionalne lige posle šest godina i to vrednog osvajanja šampionske titule. U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu. Jedan od glavnih aktera na proslavi bio je Miloš Teodosić za kog je poznato da voli dobro da se proveseli nakon uspeha. 

Baš on je bio u centru pažnje pevajući zvezdašku pesmu "Kati magiko", kada se uključio Janis Sferopulos koji je bio kraj njega.

Grčki stručnjak počeo je pesmu na svom jeziku, da bi nastavio da peva verziju i na srpskom "Zvezda mi je sve". Sigurno je da će ga zbog ovog poteza delije još više veličati.

On je došao na početku sezone i, iako nije uspeo da napravi veći iskorak u Evroligi, mora se priznati da je solidno uspeo da se nosi sa "vrućim krompirićem" koji mu je ostavljen, osvojivši dve titule - sinoć i u Kupu "Radivoja Koraća". Ostaje da se vidi kakva će biti njegova budućnost na mestu šefa stručnog štaba, a veći deo navijača voleo bi da ga vidi na klupi i naredne sezone, što je i realno budući da ima ugovor na još jednu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading