MIONA POSLE DRAME SA NENADOM, ZAPRETILA NAJSTRAŠNIJE! Evo šta je rekla Ša, on ponovo skakao kao šprican pevac! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacije u Eliti se ne smiruje!

MIONA POSLE DRAME SA NENADOM, ZAPRETILA NAJSTRAŠNIJE! Evo šta je rekla Ša, on ponovo skakao kao šprican pevac! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović ponovo se prepiru po imanju, a sada mu je posle opaski i njegovih ispada zapretila! Naime, Miona je rekla da joj je dosta reperovih ispada i agresije, tako da je i posle toga počeo da pravi haos. 

- Mislim da je neverovatno da se Nenade praviš lud na moje šale i da ne shvataš ništa. Ako se našalim treba da se smeješ, a ti sve svatiš ozbiljno i onda mi praviš scene. Raskinućemo za sva vremena ako se ovo nastavi, pa ti vidi. Staložena sam koliko god je to moguće, ljudi su počeli da mi se smeju, tako da, ajde da se smirimo na neko vreme - rekla je ona, a Ša se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ti si stvarno devojko postala nenormalna! Ne mogu više da shvatim kako ne vidiš da mi neke stvari smetaju i ne prestaneš da ih radiš? Kao da pričam na turskom, ti ništa ne razumeš! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Nenad je posle toga opet krenuo da peni i da šutira stvari, pa se Miona udaljila.

Podsećamo, pre ovoga, Nenada je isprovocirala devojka Miona Jovanović, samo zato što se na trenutak našalila da joj treba odmor od repera, a on to nije mogao da podnese na najbolji mogućio način.

Kad se rijaliti bude završio Nenade, ja tebi neću da se javljam na telefon! Mislim da će mi trebati godišnji odmor posle svega što smo ovde prošli - našalila se Miona, ali to nije naišlo na dobru reakciju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading