PARTIZAN MOŽE BRZO DA SE REVANŠIRA ZVEZDI: U petak kreće pohod na novi trofej!

Autor:

Sport

20.05.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika za osvetu.

PARTIZAN MOŽE BRZO DA SE REVANŠIRA ZVEZDI: U petak kreće pohod na novi trofej!

Foto: Starsport

Novi izazovi u KLS-u: Večiti rivali ponovo na terenu

Nakon završetka uzbudljive sezone u AdmiralBet ABA ligi koju je osvojila Crvena Zvezda razbivši Partizan sa 3:0, fokus ljubitelja košarke se sada okreće ka nacionalnom prvenstvu Srbije, popularnoj KLS ligi. Ovo takmičenje će ove godine imati dodatnu draž jer će se večiti rivali, Zvezda i Partizan, naći na terenu zajedno prvi put nakon tri godine.

Povratak Partizana i borba za titulu

Republika

Foto: Starsport

Finale ABA: Jago i Ledej

Prethodne dve sezone, ekipa Partizana je odlučila da ne učestvuje u KLS ligi, što je omogućilo Zvezdi da relativno lako osvoji titule. Međutim, čak i kada je crno-beli tim bio deo takmičenja, Zvezda je dominirala, osvojivši čak osam uzastopnih naslova šampiona. Sada, nakon dve godine pauze, Partizan se vraća "gladan" zbog izgubljene ABA, najavljujući uzbudljiviju borbu za titulu.


Format takmičenja i datum početka

Prve utakmice ovog takmičenja su zakazane za petak, 24. maj, dok će se revanš mečevi odigrati tri dana kasnije. Eventualne treće utakmice će biti na programu 30. maja. U polufinalima će se susresti Zvezda i FMP, odnosno Mega i Partizan. Važno je napomenuti da je četvrtak, 23. maj, krajnji rok za licenciranje ekipa za učešće u takmičenju.

Zanimljiv povratak večitih rivala

Povratak Partizana u KLS ligu nakon pauze od tri godine obećava uzbudljivu sezonu ispunjenu rivalstvom i napetim mečevima. Navijači večitih rivala će biti posebno uzbuđeni zbog ponovnog susreta svojih omiljenih ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading