EKSKLUZIVNI SNIMAK: NANELI NAPUSTIO POLICIJSKU STANICU! Čeka se dolazak Lazarevića (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se odluka nadležnih!

EKSKLUZIVNI SNIMAK: NANELI NAPUSTIO POLICIJSKU STANICU! Čeka se dolazak Lazarevića (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaš Partizana Džejms Naneli napustio je policijsku stanicu posle više od dva sata davanja izjave! Amerikanac je stigao u policijsku stanicu Novi Beograd da kaže zašto je udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića u lice u hodniku arene i tom prilikom mu rasekao i deformisao lice.

Ovako je igrač Partizana napustio stanicu, a uskoro se očekuje dolazak prvotimca crveno-belih.

Podsetimo, Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Podsetimo, Republika je prva javila da će u toku današnjeg dana će policija saslušati učesnike incidenta, što su, prema evidentnim dokazima i povredama, žrtva Lazarević i njegov krvnik Naneli. Pre toga, Stefan je bio na lekarskim pregledima kako bi se ustanovio tačan stepen povreda, kako zbog neophodne lekarske dokumentacije za dalju istragu, tako i da bi se znalo da li on može da igra večeras (20.30) u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige. Tek kada se objedine izjave i medicinska dokumentacija, biće poznato da li će policija po službenoj dužnosti goniti Amerikanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lucinda

20.05.2024 02:26

Terajte te divljake iz nase zemlje. Ovde ne pripadaju. Siroka im Afrika.