PORED SRBIJE I TURSKU POTRESAJU SKANDALI: Brutalna tuča fudbalera Galate i Fenera, Tadić se našao u centru događanja!

Autor:

Sport

19.05.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Turskoj.

PORED SRBIJE I TURSKU POTRESAJU SKANDALI: Brutalna tuča fudbalera Galate i Fenera, Tadić se našao u centru događanja!

Foto: X/Screenshot

Tuča

Pred početak fudbalske utakmice između Galatasaraja i Fenerbahčea u okviru 37. kola turske Superlige, došlo je do nemilih scena koje su izazvale veliki haos. Naime, fudbaleri dve ekipe su se potukli na zagrevanju za ovaj meč, a mnogobrojni snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama svedoče o ovom incidentu.

Nezvanično, jedan od fudbalera Fenerbahčea, Mert Hakan Jakaš, navodno je pokazivao grb ovog kluba ka pristalicama Galatasaraja, izazivajući tako bes među navijačima. Ova provokacija izazvala je reakciju Kerema Akturkoglua i Abdulkerima Badakdžija, koji su želeli da se obračunaju sa Jakašem. Ovaj incident doveo je do tuče, u kojoj se našao i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.

 

 

Policija je morala da reaguje kako bi smirila situaciju, a ostaje da se vidi kakva će atmosfera vladati na stadionu kada počne meč u 18.00 časova. Ovaj incident predstavlja ozbiljan izazov za obe ekipe i turski fudbal uopšte, te će biti od velikog značaja kako će se situacija dalje razvijati i kakve će biti posledice za učesnike ovog nemilog događaja.

Osim Turske, veliki skandal potresa i Srbiju. Naime, pred večerašnje finale AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, sukobili su se Džejms Naneli i Stefan Lazarević u hodniku Beogradske arene. Ovaj nemili događaj se dogodio jutros, a to će samo pojačati tenzije između večitih rivala. Takođe, ovo će dosta uticati i na ponašanje navijača na tribinama, tako da nas očekuje vrela atmosfera u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading