EKSKLUZIVNO! DŽEJMS NANELI U POLICIJI! Amerikanac NASMEJAN došao da kaže zašto je UDARIO LAZAREVIĆA PESNICOM U LICE (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana se krio iza kapuljače, ali ga je Republika prepoznala.

EKSKLUZIVNO! DŽEJMS NANELI U POLICIJI! Amerikanac NASMEJAN došao da kaže zašto je UDARIO LAZAREVIĆA PESNICOM U LICE (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaš Partizana Džejms Naneli je u policiji! Amerikanac je stigao u policijsku stanicu Novi Beograd da kaže zašto je udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića u lice u hodniku arene i tom prilikom mu rasekao i deformisao lice.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Džejms Naneli ispred policije

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Podsetimo, Republika je prva javila da će u toku današnjeg dana će policija saslušati učesnike incidenta, što su, prema evidentnim dokazima i povredama, žrtva Lazarević i njegov krvnik Naneli. Pre toga, Stefan je bio na lekarskim pregledima kako bi se ustanovio tačan stepen povreda, kako zbog neophodne lekarske dokumentacije za dalju istragu, tako i da bi se znalo da li on može da igra večeras (20.30) u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige. Tek kada se objedine izjave i medicinska dokumentacija, biće poznato da li će policija po službenoj dužnosti goniti Amerikanca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @podzemlje.republika

S druge strane, prema saznanjima Republike, Lazarević je već rešio da li će on lično goniti Nanelija zbog napada. Naime, srpski bek je pri stavu da ne želi da goni svog krvnika, koji mu je iscepao arkadu i deformisao lice. Šta više, on je jedva pristao da ode na lekarski pregled kako bi se utvrdio stepen povreda. Imajući ovo u vidu, za sada, tužilac nema osnova za dalje postupanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading