DRAGANA MIRKOVIĆ NA SVADBI BORE I MILICE: Rijaliti par zaigrao PRVI PLES, vatromet i beli dim kao iz bajke (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako je izgledala svadba Milice Kemez i Bore Santane!

Danas je u jednoj privatnoj vili upriličeno građansko venčanje bivših rijaliti učesnika Bore Santane i Milice Kemez, koji su se zakleli na večnu ljubav. Mladoženja je dočekivao goste sa osmehom na licu, a atmosfera je bila vesela i raspoložena. Slavlje se kasnije premestilo u jedan prestonički hotel, gde su mladenci odigrali prvi ples pred mnogobrojnim zvanicama sa javne scene.

Naime, novopečeni bračni par je za prvi ples odabrao pesmu folk zvezde Dragane Mirković "Sad i zauvek", koju u duetu izvodi sa kolegom Acom Lukasom. Milica i Bora su otplesali uz pratnju vatrometa i belog dima, stvarajući romantičan prizor kao iz bajke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Podsećanja radi, voditeljski par Milica Kemez i Bora Santana, popularni učesnici rijalitija "Zadruga", izrekli su sudbonosno "da" u prisustvu porodice i prijatelja, obeležavajući tako krunu njihove dugogodišnje ljubavi. Njihova ceremonija venčanja, održana danas, 7. maja, bila je ispunjena emotivnim trenucima i neobičnim detaljima koji su oduševili prisutne.

Republika

Foto: Instagram.com

Bora Santana i Milica Kemez se venčali

Naime, svečana ceremonija bila je obeležena neobičnim detaljima, poput rafala iz Kalašnjikova na mestu venčanja, što je sigurno ostavilo prisutne bez daha. Miličina venčanica, koja ju je pretvorila u pravu princezu iz bajke, bila je jedan od najupečatljivijih detalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading