OGLASIO SE BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE: NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SMO DOPUSTILI! Hitno kazniti Nanelija!

Autor:

Sport

19.05.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hitno i najoštrije kazniti počinioca ovog katastrofalnog napada!"

OGLASIO SE BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE: NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SMO DOPUSTILI! Hitno kazniti Nanelija!

Foto: Izvor KK crvena zvezda

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Kako se na snimku vidi, u trenutku kada Naneli prolazi pored Zvezdine svlačionice iz nje izlazi baš Lazarević. Njih dvojica razgovaraju, a onda izlaze iz kadra dalje kroz hodnik. U tom hodniku Arene očigledno udara Lazarevića. Zatim se vide kako iz svlačionice izlaze ostali košarkaši Zvezde i očigledno ih razdvajaju.

Povodom svega oglasio se i bivši reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde Vladimir Štimac.

Ne mogu da verujem šta smo dopustili! Hitno i najoštrije kazniti počinioca ovog katastrofalnog napada! Očekujem da ABA liga i pravosuđe reaguju po hitnom postupku! Moramo da zaštitimo našu decu bez obzira na klupske boje! Želim Stefanu brz oporavak i da mu poručim da ostane smiren i hladne glave samo napred - poručio je Štimac.

Podsetimo, za razliku od crno-belih, sa Malog Kalemegdana su se oglasili opširnim saopštenjem u kojem su pozvali policiju da procesuira Nanelija, ostale državne organe da reaguju, kao i AdmiralBet ABA ligu da izbaci košarkaša Partizana iz takmičenja.

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Crvenu zvezdu u trećem meču finala AdmiralBet ABA lige sa samo jednim ciljem, da pobedom produže seriju. Ako u tome uspeju, crno i crveno beli će igrati još jedan duel pred grobarima, a pre eventualne majstorice pred delijama. U suprotnom, Zvezda će "ometlati" Partizan i sa 3-0 u seriji vratiti pehar u svoje vlasništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lom

19.05.2024 18:42

Obradović, ako imaš imalo morala prema Srbiji, isključi tog američkog siladžija iz ekipe, dok MUP i ostali nadležni organi ne daju zvanično saopštenje. To isto važi i za drugog učesnika u incidentu