BRAVO, MIŠO! KECMANOVIĆ PREGAZIO AMERIKANCA: U drugom kolu se PONOVO susreće sa NJIM!

Autor:

Sport

09.05.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan nastup Srbina.

BRAVO, MIŠO! KECMANOVIĆ PREGAZIO AMERIKANCA: U drugom kolu se PONOVO susreće sa NJIM!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović u drugom kolu Mastersa u Rimu

Miomir Kecmanović, mladi srpski teniser, uspešno je startovao na Mastersu u Rimu. Iako nije ljubitelj igre na šljaci, Kecmanović je pokazao svoje umeće i pobedio Amerikanca Brendona Nakašimu sa sigurnih 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Pobeda na šljaci

Iako Miomir Kecmanović nije najveći ljubitelj igre na šljaci, uspeo je da pokaže svoje veštine i savlada jakog protivnika na ovoj podlozi. Ova pobeda pokazuje njegovu sposobnost prilagođavanja različitim uslovima i podlogama, što je impresivna karakteristika za mladog tenisera.

Rutinski trijumf


Kecmanović je dominirao tokom meča, rano je napravio brejk u prvom setu i rutinski ga priveo kraju. Iako je kiša prekinula meč na početku drugog seta, Kecmanović se vratio na teren koncentrisan i uspeo je da ostvari ključan brejk, čime je lako rešio meč u svoju korist.

Naredni izazov - Kasper Rud

Nakon ubedljive pobede protiv Nakašime, Kecmanović se okreće sledećem izazovu - susretu sa četvrtim nosiocem, Kasperom Rudom. Očekuje se da će Kecmanović i u ovom meču pokazati svoje veštine i borbenost, te nastaviti sa sjajnim rezultatima na ovom turniru. Interesantno je da je Miša upravo sa Norvežaninom odmerio snage pre samo dve nedelje. Tada su njih dvojica ukrstili rekete u Madridu, a Rud je odneo pobedu sa 2:0 u setovima. Sada Kecmanović ima priliku za osvetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading