UHVATILI SMO ALEKS NIKOLIĆ U ŠOK IZDANJU! Krišom išla kod doktora! Evo šta je radila! Prisutni nisu smeli da joj priđu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo nikakve proslave u restoranu, samo sam sela da odmorim, kazala nam je Aleksandra.

UHVATILI SMO ALEKS NIKOLIĆ U ŠOK IZDANJU! Krišom išla kod doktora! Evo šta je radila! Prisutni nisu smeli da joj priđu! (FOTO)

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić maksimalno se posvetila čuvanju bebe otkako se nedavno porodila, a ekipa Republike zatekla je u nesvakidašnjem izdanju! Naime, kako je retko napuštala kuću zbog oporavka od porođaja i brige o ćerkici, Aleks je rešila da konačno sebi da malo oduška, pa je otišla u restoran, kako bi se odmorila i videla s prijateljima. 

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

 

Ona je sela u baštu restorana, a kako nam je otkrila, prethodno je bila na jednoj privatnoj klinici kako bi osvežila lice, pa je objasnila kakvom se tretmanu podvrgla.

- Nije bilo nikakve proslave u restoranu, samo sam sela da odmorim. Sela sam da odmorim i da nešto pojedem, jer sam pre toga išla kod doktorke i radila sam botoks. Sve je u redu, hvala na pitanju - ljubazno je poručila za naš portal, pa je usput i ispozirala.

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

 

Pobednica šeste sezone "Zadruge", popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem. Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi prvi Vaskrs sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i objavila intiman trenutak iz porodičnog doma.

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

 

Naime, Nikolićeva je na društvenoj mreži TikTok oduševila svoje pratioce video-snimkom na kojoj pozira sa svojom mezimicom, ćerkicom Leonom. U opisu objave, bivša zadrugarka je istakla da i pored nedostatka sna, oseća najveću sreću zbog prisustva svoje naslednice u životu.

Ne spavamo nikako, ali opet smo najsrećnije! Volim te! - napisala je Aleks u opisu objave na pomenutoj socijalnoj platformi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gale

10.05.2024 23:31

Spodoba 🤮