AMIDŽIĆEVA ŽENA ODUŠEVILA SVE PRIZOROM IZ DOMA: Emotivna slika nikog na ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina iznenadila pratioce novom slikom malog Peruna!

AMIDŽIĆEVA ŽENA ODUŠEVILA SVE PRIZOROM IZ DOMA: Emotivna slika nikog na ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Voditeljski par Ognjen Amidžić i Mina Naumović nedavno su postali roditelji i oduševili javnost kada su saopštili da su njih dvoje dobili sina, kojem su dali ime Perun. Ognjen i Mina ne kriju koliko su srećni zbog prinove, a nedavno su oduševili sve fanove novim neodoljivim prizorom iz porodičnog doma.

Republika

Foto: instagram.com

Sin Ognjena Amidžića i Mine Naumović

Mina je uslikala trenutak u kojem Perun bezbrižno spava u preslatkom bodiću, a pored njega je njegov meda. Ova emotivna fotografija naišla je na bezbroj reakcija, dok su fanovi iskazali oduševljenje zbog ovog nežnog prizora.

- Nigde bez našeg omiljenog mede, a zekicu nam je u Londona nabavila tetka - napisala je Mina u opisu slike kratko.

Ova simpatična porodična scena oduševila je mnoge, a komentari ispod slike odaju koliko je mali Perun već osvojio srca javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Podsećanja radi, Mina Naumović je nedavno otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema sinu Perunu, ističući da je trudnoća potpuno promenila njen život iz korena, te se prisetila reči svoje majke.

- Dok sam bila trudna, mama mi je pričala o tome kako je sve što sam ikada osećala bledo u odnosu na ljubav koju ću tek osetiti. I sada znam o čemu je pričala. Moj Peruška plod je najveće ljubavi koju sam u životu osetila prema muškarcu i on već sada ima tatin šeretski osmeh (doduše krezav). Srećna sam i nekontrolisana - istakla je voditeljka emisije "Amidži šou".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading