PORUKE SA DRUGARICOM ĆE MORATI DA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Mionina prijateljica najavila LOM, ukoliko Ša sazna šta ima u telefonu!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionina prijateljica je otkrila da neće dozvoliti da Ša čita njihove poruke.

PORUKE SA DRUGARICOM ĆE MORATI DA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Mionina prijateljica najavila LOM, ukoliko Ša sazna šta ima u telefonu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Kako je Nenad Aleksić Ša jasno stavio do znanja Mioni Jovanović da ne sme imati šifru na telefonu, kako bi on u svakom trenutku mogao da isti proveri i sazna za kim se dopisuje, za medije se oglasila njena drugarica, koja ne može ni da zamisli šta bi se dogodilo, ukoliko reper poželi da pročita njihovu konverzaciju.

Mionina prijateljica je naglasila da se potpuno slaže sa porodicom Jovanović, odnosno, da ne razume zašto trpi torturu od strane Ša, kada je sa Stanislavom imala mirnu vezu, bez stresa i bilo joj je omogućeno sve o čemu je sanjala. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Mionine drugarice su u šoku zbog svega što se dešava u Eliti, te je jedna od njih morala da prokomentariše ponašanje Jovanovićeve koja ne sluša svoju porodicu koja joj konstantno poručuju da se skloni od repera:

- Iskreno ne znam šta da vam kažem, nije mi jasno što se tako ponaša, pa niko joj ne želi bolje od porodice. Uz Stanislava je imala sve, uz Ša samo nervozu, zbog njega pali cigaru za cigarom. Lepo su joj napisali roditelji i baka, ali izgleda da ona to ne shvata. Ša nije za nju, on će je odovojiti od porodice, od prijatelja. Još onaj dan kada je rekao za telefon da mora da ima njenu šifru i da čita njene poruke, pa gde je tu privatnost. Zamislite da joj ja kao prijateljica nešto pošaljem, u poverenju, a on da čita to, to nema smisla. Ne znam šta da kažem, nadam se da će se opametiti - rekla je Mionina drugarica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading