ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ODLUČILA DA IDE PROTIV OCA: Zbog ove Vanesine odluke će se rijaliti totalno PREOKRENUTI!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka je odlučila da ne ispoštuje očevu odluku, Maja će pobesneti zbog njenog poslednjeg poteza.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ODLUČILA DA IDE PROTIV OCA: Zbog ove Vanesine odluke će se rijaliti totalno PREOKRENUTI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

Ćerka Stanislava Krofaka, Vanesa, napravila je totalnu pometnju u Eliti, kada je poslala čestitku ocu, u kojoj mu je jasno stavila do znanja da ne podržava njegovu vezu sa Majom Marinković, kao ni njihove vrele akcije, koje su, po mišljenju porodice Krofak, potpuno degutantne.

Vanesa mu je skrenula pažnju na te stvari koje njoj smetaju, nakon čega je Krofak odlučio da se potuno odrekne se*sualnih odnosa, što je Maji veoma zasmetalo. Njihova veza je sada na klimavim nogama, a Stanislav se obratio ćerki i zamolio je da prestane da koristi njegov Instagram profil. Međutim, ona to nije učinila.

- Samo želim da se obratim ćerki... Ne želim da se više oglašavaju, moj Instagram profil može da se ugasi - izjavio je Stanislav Krofak u emisiji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Iako je želja Stanislava bila da se Vanesa totalno zaustavi sa komentarisanjem dešavanja u Eliti, kao i njegovog izbora, Maje Marinković, Vanesa je nastavila da objavljuje fotografije iz rijalitija, što su joj mnogi zamerili.

Kako su komentarisali pojedini korisnici društvenih mreža, Vanesa svesno ide protiv oca i njegove odluke, a neki su čak zaključili i da ona svesno igra rijaliti, kako bi dodatno podgrejala dešavanja u istom.

- Neprijatno je, ali to je njegova porodica, taman posla. Ja verujem da ljudi su zaštićeni nekim stvarima. Verovatno je njima to čudno, ali ja nikada nisam spomenula, osim kada sam dobila pitanja, kada se oglasila gospođa za neke stvari za prošlost, onda je Milan rekao tada da se ona oglasila, da on voli takve devojke. Mene interesuje on i kakvo mišljenje ima on o meni, ja prethodne izbore ne komentarišem - obratila se Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading