STANISLAV SE OBRATIO PORODICI: Progovorio o BEKSTVU iz Elite i RASKIDU sa Majom!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak progovorio o haosu kroz koji prolazi poslednjih nekoliko dana!

STANISLAV SE OBRATIO PORODICI: Progovorio o BEKSTVU iz Elite i RASKIDU sa Majom!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj radio-emisiji "Amnezija" Stanislav Krofak govorio je o čedstitki ojuje dobio od svoje ćerke, koja ga je žestoko iskritikovala, pa i otkrio kako je to uticalo na njegov odnos sa Majom Marinković, kao i da li im je to ugrozilo vezu. 

- Potresla me je čestitka, iskreno ja sam zaboravio na kamere. Postao sam svestan svoje greške, ali ne mogu da sklopim kockice, šta se događa napolju. Nisam to očekivao iskreno - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Ti si rekao da si ponosan na Mionu što nije imala seksualne odnose, a on da si saznao da jeste, a nakon čestitke saznao si da su pozdravili Mionu, a potkačili Maju - upitala je Kaćavenda.

- Mene to ne zanima. Ja sam rekao na početku kako stvari stoje i da me ne zanima. To je za mene kraj. Ja sam svestan svoje greške, ali svi to rade. Ja sam rekao da to neće da se dogodi. Ja imam 36 godina, meni niko neće da kaže sa kim ću ja biti. Ja imam svoju prošlost, meni oni neće da kaže šta ću da radim. Meni je sa Majom jako lepo, ona je prema meni sjajna, i to neću da kvarim, treba mi malo vremene da dođem sebi. Razvijaju se emocije... Ovih dana sam bio potrešen, pa po ceo dan razmišljam šta se to napolju dešava, ps sam tri dana bio rastrešen i nisam bio posvećen 100% i normalno je da joj to smeta. Rekao sam joj da mi treba da dođem sebi i danas sam već bolje. Ja jesam napravio dve grešeke jednu pred ulazak, a jednu ovde. Vreme ne mogu da vratim, ali ću sada da povedem računa o svemu. Pozdrav za nju, porodicu, brata. Želim da znaju da ću da izdržim do kraja, složio sam sve u glavi - poručio je Krofak. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading