ŠOK! Otkriveno da li su ZVEZDE naklonjene Aneli i Janjušu i da li se on VRAĆA bivšoj supruzi!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljna prognoza poznate astrološkinje, otkrila i da li će se Janjuš vratiti bivšoj supruzi!

ŠOK! Otkriveno da li su ZVEZDE naklonjene Aneli i Janjušu i da li se on VRAĆA bivšoj supruzi!

Foto: TV Pink/printscreen

Astrološkinja i numerološkinja Ružica Kralj gostovala je u emisiji "Pitam za druga" i analizirala aktuelne situacije i odnose u Beloj kući. Ona je otkrila šta zvezde kažu za poznate rijaliti-parove, a posebno se osvrnula na takmičare "Elite" Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Ružica Kralj, astrološkinja

- Janjuš je jedna riba, ima zaštitku od gospoda Boga, ta trojka, a ta šestica ga vuče u mrak. Znači, ako je srećan, srećan je, a ako nije, onda je mrak. To se smenjuje tokom 24 sata. Vizuelno želi da bude muškarac, da bude mačo men, ali ima jako veliki beg i strah od ljubavi. Strašno želi da se zaljubi, ali da kada oseti da ga partnerka hoće, on će reći: "Ja nisam tražio ljubav, ja je nisam tražio". Kada oseti da je ljubav tu, on napravi veštačku frku. Ja mislim da on i Aneli imaju iskrenu ljubav... Oni se jako poklapaju, sudbinski su se sreli, koja bi mogla da traje, ali će zavisiti od materijalnih stvari i sa jedne i sa druge strane - rekla je Ružica, te je otkrila da li je moguće da se Janjuš pomiri sa Enom Janjušević, svojom bivšom suprugom:

- Nema ništa od toga, oni su išli na taj odmor zbog devojčice, čisto da naprave idiličnu porodicu... Njega nervira što mora da menja žene, a Aneli se izgubila, izgleda kao da je u vezi sa emotivnim manipulatorom - dodala je astrološkinja Ružica u gorepomenutoj emisiji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading