STANISLAVOVA BIVŠA JE LJUBOMORNA I SUJETNA: Maja Marinković razvezala jezik nakon PISMA Krofakove ćerke, zbog BRUTALNOG obraćanja nastao MUK u Eliti!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije mogla da ćuti, tek sad sledi haos!

STANISLAVOVA BIVŠA JE LJUBOMORNA I SUJETNA: Maja Marinković razvezala jezik nakon PISMA Krofakove ćerke, zbog BRUTALNOG obraćanja nastao MUK u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Danas je u rijalitiju "Elita" održana specijala emisija sa voditeljom Darkom Tanasijevićem. Takmičari su morali da odgovaraju na pitanjima o njihovim uspemenama i sećanjima iz mladosti, što je privuklo veliko interesovanje publike, kako bi više detalja saznali o životu svojih favorita.

Veliki pažnju privukli su odgovori Maje Marinković, koja je javno odbrusila bivšoj ženi njenog dečka Stanislava Krofaka, jer smatra da je uticala na pismo koje je poslala njegova ćerka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Koja je tvoja omiljena uspomena iz detinjstva - pitao je Darko.

- Svi momenti provedeni sa mojom porodicom. Meni je otac bio životna figura i njegova majka, moja baka, ona je umrla kada sam imala 13 godina - rekla je Maja.

- Koja sećanja bi volela da možeš da obrišeš - pitao je Darko.

- Smrtne slučajeve meni dragih ljudi, baka, deka, tetka. To se desilo između "Zadruge 2" i "Zadruge 3", ali je sve to život - rekla je Marinkovićeva.

- Šta će ti ostati kao najlepša uspomena iz "Elite" - pitao je Darko.

- Trenuci sa mojim dečkom, ne računam sada ova dva dana, on je dobar i pažljiv, ali ga ja razumem - rekla je Maja.

- Pismo od Stanislavove porodice, da li je to uspomena koja će da ti ostane ružna?

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- To je njegovo pismo. Moj otac nene podržava u svemu, ne kažem da mi u četiri zida ne skrene pažnju na greške. Sigurna sam da me mama i on podržavaju. Kad je to pismo u pitanju, uši mi paraju reči kako mi je objasnio, šta je pozadina, oko njegove bivše partnerke. Što se tiče njegove porodice nemam informaciju i nemam šta loše da kažem, rekao mi je dsa su normalni ljudi. Šta sam ja njemu loše uradila? Lepo se ponbašam prema njemu, a prošlost svi imamo. Živim ovde šest godina i naravno da imam greške. Mislim da njegova porodica nije takvsa, jer ništa nije stiglo. Meni ne deluje da brat, otac i majka imaju udela u tome, jer smatra da se lepo ponašam prema njemu. Nije nam idto ova dva dana, razluđen je i pogodilo ga je. Mene samo buni jedna stvar, sve što treba da bude u životu biće... Ako će neko da me blati, svako ima svoj obraz. Moj otac ga je pozdravio i poslao poklon, ispao je gospodin čovek. Ja bih mnoge stvari rekla drugačije, ali neću iz poštovanje prema njemu. Ne kažem za njegovu porodicu, nego za drugu stranu da je to sujeta i ljubomora. Ja se ne bih bavila time, ali meni nije normalno da neko ima drugi brak i da komentariše bivšeg partnera. Ja ne mogu da zalepim traku na ustsa i da ćutim - pričala je Maja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading