Jovana Jeremić ŠOKIRALA u Minskom polju: Bila sam ljubavnica, ne stidim se toga! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

17.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem kanalu Republika TV!

U novoj epizodi emisije „Minsko polje sa Sanjom Arsić“ u produkciji Republika TV, gostovala je aktuelna voditeljka Pinka Jovana Jeremić.

Pored aktuelnih dešavanja u rijalitiju „Elita“, Jovana je iznela šokantno priznanje da je u mladosti bila ljubavnica i da se ni malo ne kaje zbog toga.

 

- Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku. Ali, ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje, spalila na lomači. Kada si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put - rekla je Jovana.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić sa verenikom Draganom

 

Jovana uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem koji gradi vilu za njih dvoje.

Vila će dobiti ime po meni i moram reći da će to biti naša oaza. Imaću saunu, mini teretanu i bazen. Ja planiram da imam još pet vila, u Španiji, Monte Karlu i tako dalje - kaže voditeljka.
 

Voditeljka uživa u romansi sa biznismenom Draganom Stankovićem, ali kako sama kaže teško joj je da prizna da su njih dvoje započeli zajednički život.

- Mi već živimo faktički zajedno, ali ja malo teže želim da priznam za javnost.

 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sloboda

18.04.2024 09:18

Čega se pametan stidi,tim se budala dići. Sta bi ova dala da ima 2 grama mozga,bar da nebruka to detete,seljanka nepismena.