VLADIMIR TOMOVIĆ AMINOVAO RADOSNE VESTI O VERIDBI: Veliko slavlje bivšeg zadrugara, ČESTITKE samo pljušte! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija uskoro staje na ludi kamen!

VLADIMIR TOMOVIĆ AMINOVAO RADOSNE VESTI O VERIDBI: Veliko slavlje bivšeg zadrugara, ČESTITKE samo pljušte! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vladimir Tomović

Kroz rijaliti na imanju u Šimanovcima, prošlo je više stotina učesnika, ali jedan od njih se izdvojio svojim vaspitanjem i pametnim postupcima. Pevač Marko Stolić, koji je bio deo druge sezone "Zadruge" i muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", odlučio je da stane na ludi kamen i zaprosi svoju devojku sa kojom već duže vreme uživa u ljubavi.

Naime, putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, Marko je podelio ovu srećnu vest sa svojim pratiocima uz fotografiju prelepog prstena na ruci svoje sada već verenice.

Ova vest izazvala je lavinu čestitki i pozitivnih komentara. Njegovi fanovi, prijatelji i kolege iz sveta šoubiznisa nisu krili oduševljenje i sreću zbog ove vesti, te su mu upućivali reči podrške i dobre želje za budućnost.

- Ti i ja, danas, sutra, zauvek! - napisao je Stolić, pored slike sklopljenih ruku dve zaljubljene osobe koje protežu divan panoramski pogled na grad.

Republika

Foto: instagram.com/markosuperstolic

Marko Stolić verio izabranicu

Inače, među mnogobrojnim čestitkama, izdvojile su se i one od nekadašnje rijaliti zvezde Vladimira Tomovića i popularne folk pevačice Rade Manojlović, koji su javno uputili Marku podršku. "Čestitam, brate", "Svaka čast, brate", "Prelepo! Mare čestitam od srca! Da ste zauvek srećni", bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispog objave bivšeg zadrugara.

Republika

Foto: E-Stock

Vladimir Tomović podržao veridbu Marka Stolića

Podsećanja radi, tokom pandemije koronavirusa, u domaćim medijima se pojavila vest da je Marko Stolić, kada su lokali bili zatvoreni i pevač nije mogao da se bavi svojim poslom, odlučio da ne sedi skrštenih ruku i čeka da prođe pandemija, već je našao rešenje i način da zarađuje, i to kao - taksi vozač!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading