DRAGANU MITAR DOHVATIO KRŠNI BIZNISMEN: Intimna fotografija starlete sa PLAŽE završila na INTERNETU, kamera ih uhvatila u AKCIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka objavila fotografiju s izabranikom kog još krije od očiju javnosti!

DRAGANU MITAR DOHVATIO KRŠNI BIZNISMEN: Intimna fotografija starlete sa PLAŽE završila na INTERNETU, kamera ih uhvatila u AKCIJI! (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Models" Dragana Mitar uskoro će, po svemu sudeći, stati na ludi kamen s novim izabranikom, kog još krije od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, iako njegovo lice i identitet ne želi da otkrije na fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, njeno srce, kako se saznaje, osvojio Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine, koji već godinama živi i radi u Beogradu.

 

 

Mitrovljeva, inače, sa svojim izabranikom trenutno se nalazi na Crnogorskom primorju, odakle je, kao po običaju, podelila fotografiju sa svojim izabranikom, ponovo mu sakrivši lice stikerom sa srcima.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa dečkom na moru u Crnoj Gori

Inače, svi su odmah primetili da je Dragana ponovo pala na kršnog momka, dok je lice i dalje ostalo skriveno od javnosti. Ono što je takođe privuklo pažnju njenih pratioca jeste to što je bivša zadrugarka zabranila opciju komentara na svojim objavama, jasno dajući do znanja da joj tuđa mišljenja nisu od značaja i da uživa u svojoj novoj ljubavi nakon razvoda i turbulentnog perioda.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa novim dečkom

Podsećanja radi, novi dečko Dragane Mitar je poznat u svojim krugovima kao poštovan i uspešan biznismen. Pre veze sa Draganom, imao je neuspešan brak, ali izgleda da je sada pronašao pravu ljubav sa nekadašnjom rijaliti zvezdom. Kako navodi izvor upućen u njihov odnos za domaće medije, Dragana je "pala" na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading