UDAJE SE KIJA KOCKAR?! Bivša žena Slobe Radanovića SAOPŠTILA vesti, evo kada STIŽE BEBA!

Autor:

Zabava

30.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put progovorila o novom partneru!

UDAJE SE KIJA KOCKAR?! Bivša žena Slobe Radanovića SAOPŠTILA vesti, evo kada STIŽE BEBA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i voditeljka Kristina Kija Kockar, svoj privatan život čuva od znatiželjnih očiju, međutim, sada je otkrila javnosti neke detalje o svom novom dečku. Naime, kako je izjavila, njen partner već želi da je oženi, međutim, ona smatra da je još rano za brak.

- On hoće da me ženi, ali ja smatram da je još rano. Mislim da treba da uživamo, ne kažem da nećemo uživati ovako, ali smatram da treba i ja da vidim gde ću i šta ću. Rekla sam da ne moram da stanem na taj ludi kamen, a pošto on nije, pretpostavljam da on to želi - rekla je Kija, pa dodala da njenog novog dečka svi vole:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Baba ga obožava, baka Mara je napunila 91. godinu i dobila je buket od njega - istakla je bivša zadrugarka, pa otkrila da li bi volela da postane mama tokom sledeće godine.

Kija je takođe iznela svoje stavove o majčinstvu, naglašavajući da bi volela da postane majka u budućnosti, ali da trenutno ne oseća snažnu želju za tim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Ja bih tako u 52. godini kao Sanja Maletić da dobijem dete, isto tako. Smatram da je čovek ostvaren kada je srećan, a moraš da budeš sam sa sobom srećan. Ja imam samo 35 godina, mogla sam da imam petoro dece, nemam taj osećaj. Uhvati me nekada na dva, tri dana, onda me pusti, tako da očigledno nije vreme za to još uvek. Usvojila bih dete, čak i da imam svoje, usvojila bih - rekla je Kija u emisiji "Premijera - Vikend specijal", koja se pohvalila uspehom na Pravnom fakultetu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Bilo je teško, godinu dana odricanja od svega, ali se sve isplatilo. Nije lako, ali sam upala na budžet. Prosek mi je 9,17, ostala mi je sociologija još. Ove najteže predmete, na ustavno pravo sam najponosnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko je taj

01.07.2024 00:25

Srecnik.Da ga vidimo....