BIVŠA ZADRUGARKA ZAMALO POGINULA! Horor snimak koji kruži mrežama ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA, svi su pomislili da joj je ovo KRAJ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije dobro od ovog prizora!

BIVŠA ZADRUGARKA ZAMALO POGINULA! Horor snimak koji kruži mrežama ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA, svi su pomislili da joj je ovo KRAJ! (VIDEO)

Foto: instagram.com/anjatodorovic11

Anja Todorović

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i starleta, Anja Todorović, trenutno važi za jednu od najzgodnijih takmičarki koje su se našle na imanju u Šimanvocima. Atraktivna plavuša svojim pratiocima redovno priredi "srčani udar" provokativnim izdanjima u kojima se neretko nađe, a tako je bilo i ovog puta, međutim, i pored izgleda od kog zastaje dah, nešto drugo je palo u "prvi plan".

Naime, Todorovićeva već izvestan period provodi na Crnogorskom primorju, a sada je objavila nimalo naivan video-snimak na kojem se nalazi na jednoj jahti. Kako se moglo videti, Anja je u minijaturnom bikiniju uspela da pokaže sve svoje atribute za kojim mnogi "gube glavu", međutim, neki su mišljenja da upravo ona mogla da ostane bez iste.

Anja je u jednom momentu krenula da se popne na ivicu jahte, međutim, sve vreme se teturala po palubi, a kada je i uspela da stane gde je naumila, zamalo se okliznula, te je cela situacija mogla da završi kobno.

Ipak, ni komentari na račun njenog fizičkog izgleda nisu izostali. "Au, kakva mačka", "Ova žena ubija kako izgleda", "Kakva promena od Zadruge, ne mogu da verujem da je ovo ona", "Taman kad mnogi gube glavu za njom, i ona krenula da je izgubi, kuku", "Crna devojko, šta radiš to, poginućeš", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/anjatodorovic11

Anja Todorović skače u more

Srećom, Todorovićeva je uspešno završila u vodi, te se pretpostavlja da je u "čitavom" stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading