OTKRIVENA CENA TIJANE AJFON: Evo koliko poznata starleta ZARAĐUJE na sajtu za ODRASLE, u krilu nosi na hiljade EVRA (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlati pare na Onlifensu!

OTKRIVENA CENA TIJANE AJFON: Evo koliko poznata starleta ZARAĐUJE na sajtu za ODRASLE, u krilu nosi na hiljade EVRA (VIDEO)

Foto: instagram.com/ticamaksimoviccocoti

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, odlučila je da napusti svet rijalitija i krene u novom smeru - pokrenula je svoj sopstveni biznis. Umesto da se oslanja na rijaliti karijeru, Tijana je odlučila da stvori svoj brend odeće, fokusirajući se na haljine i kupaće kostime. Međutim, Ajfonka je sada naoravila još jedan korak ka lakoj zaradi, te otvorila i profil na sajtu za odrasle, gde već uveliko deli golišave fotografije.

Tijanina odluka da se okrene preduzetništvu izazvala je dosta pažnje i polemike javnosti. Mnogi su je kritikovali zbog otvaranja profila na famoznom "Onlifensu", dok su drugi podržavali njen novi put. Tijana je istakla da su je mnogi osuđivali, ali da ima veliku podršku svojih fanova na novom sajtu, što joj je dalo dodatnu motivaciju za dalji rad.

- Mnogi me hejtuju što sam otvorila svoj sajt, ali kao što vidite, ljudi na mom sajtu me obožavaju - navela je Tijana Ajfon, a u njenom krilu našle su se brojne novčanice od po 500, 200, 100 evra.

Ipak, pored kritika i podrške, Tijana se našla i na meti sumnjičenja da koristi lažne novčanice. Nakon što je objavila fotografiju na kojoj broji novac, mnogi su spekulisali da li su novčanice koje drži u rukama prave ili su možda lažne. Ova kontroverza dodatno je podgrejala interesovanje za Tijanin život i poslovne poduhvate.

"Lažne pare, kod kineza uzela", "Pošalji par žutih i ljubičastih evrića", "Nije sve u parama, samo što mnogi to ne shvataju", pisali su joj ljudi, a starleta se nije oglašavala.

Inače, kako se može videti na njenom "Onlifensu", fanovi mogu videti obnaženu Tijanu Ajfon za 10 dolara, koliko košta mesečna pretplata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Savo X

02.07.2024 09:04

Dobro objavila tafifu za gledanje, a kol'ko je za ,,one stvari'' ili tu nema tarife, sve po dogovoru?