OTKRIVENI ŠOK DETALJI BLUDNE AFERE! Starleta otkrila šta se sve dešavalo sa REPERIMA u Crnoj Gori: Igrao je i SKAKAO oko nas (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić brutalno odgovorila Pljugici na prozivke, evo da li su bili zajedno!

Portal Republika ispratio je danas doskorašnju učesnicu rijaliti šou-programa "Elita 7", Slađu Lazić poznatiju kao Poršelina, na jednu privatnu kliniku za estetsku hirurgiju gde će odradti kompletan remont. Kako nam je otkrila na licu mesta, već su uveliko krenule pripreme za novu sezonu i ponovni ulazan na imanje u Šimanovcima, ali je ovom prilikom otkrila i detalje navodne afere sa reperom Lukom Bijelovićem, koji se na javnoj sceni proslavio pod umetničkim imenom Lule Pljugica.

Naime, Pljugica je nedavno gostujući u jednoj emisiji istakao da ni ne zna ko je Lazićeva, te je pred kamerama morao da "izgugla" njeno ime, iako se pojavila informacija da su njih dvoje prošlog leta bili intimni na Crnogorskom primorju, kada je i starleta Maja Marinković navodno imala aferu sa njegovim kolegom, Dragomirom Despićem Desingericom.

- Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko sam... To sam mu zamerila što kao ne zna ko sam, a ceo svet zna ko sam - ljutito je započela Slađa za Republiku, a potom ga brutalno spustila, istakavši da je niko i ništa u poređenju sa Desingericom:

Republika

Foto: ATA Images

Pljugica rekao da ne zna ni ko je Slađa Lazić

- Ne poznajem dečka, bili smo na nastupu. Ne znam ništa vezano za Maju i Desingericu, a čak ni za tog Pljugicu. Verujte, prvi put sam ga tada videla u životu! On je više tu igrao oko Desingerice, a Desingerica je bio taj glavni koji je nas zabavljao. Iskreno da vam kažem, baš sam ostala u šoku i bez teksta! Desingerica je mnogo bolji, Bože, naravno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading