BOGDAN NAPUSTIO JOVANU ČETIRI DANA NAKON VENČANJA! Poznata lokacija Cecinog BIVŠEG - evo gde je pronašao MIR! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde suprug Jovane Ljubisavljević boravi nakon što joj se zavetovao na večnu ljubav!

BOGDAN NAPUSTIO JOVANU ČETIRI DANA NAKON VENČANJA! Poznata lokacija Cecinog BIVŠEG - evo gde je pronašao MIR! (FOTO)

Foto: Instagram

Bivša misica i učesnica rijaliti programa "Zadruga", Jovana Ljubisavljević, udala se za ugostitelja i nekadašnjeg partnera folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Srejovića. Venčanje je održano u manastiru Gračanica u strogoj tajnosti, samo za najbliže članove porodice i prijatelje, a za ovu posebnu priliku, mlada je odabrala skromnu i svedenu venčanicu, dok se mladoženja odlučio za jednostavno, crno odelo i patike umesto cipela.

Četiri dana nakon ceremonije i zavetovanja na večnu ljubav, Srejović je podelio fotografiju na društvenoj mreži Instagram i pokazao da je napustio Srbiju, te tako otkrio gde sada provodi vreme.

Republika

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Bogdan Srejović nakon venčanja sa Jovanom krenuo na Svetu Goru

- Da nastavimo ka Svetoj Gori - napisao je Bogdan, koji je zabeležio predivan zalazak sunca, a uz objavu je dodao i emotikone ruku koje se mole, kao i crveno srce.

Jovana je, po svemu sudeći, ostala u Beogradu, jer je Srejović nešto kasnije objavio još jednu fotografiju, na kojoj je zabeleženo da se nalazi u muškom društvu, dok je misica na svom profilu nastavila da objavljuje čestitke svojih dragih ljudi.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović se venčali u tajnosti

Podsećanja radi, kako smo uspeli da saznamo, Jovana je u drugom stanju, trenutno se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, ali i dalje želi sve da drži u strogoj tajnosti.

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - rekao je izvor blizak paru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading