ĐEDOVIĆ IZBEGAO SUĐENJE SA ANOM ĆURČIĆ: Hitno se oglasio njen advokat, evo kakve posledice snosi učesnik Elite!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Ane Ćurčić je uzeo stvari u svoje ruke, zadrugarka ne odustaje od slučaja!

ĐEDOVIĆ IZBEGAO SUĐENJE SA ANOM ĆURČIĆ: Hitno se oglasio njen advokat, evo kakve posledice snosi učesnik Elite!

Foto: shutterstock, pink/printscreen. ST/Nemanja Pančić

Nakon završetka rijaliti sezone, Ana Ćurčić je pokrenula više tužbi, a jedna od njih je upućena Marku Đedoviću. Ročište je bilo zakazano za juče, ali se Đedović nije pojavio u sudnici, dok je Ćurčićeva jeste. Kako saznaju domaći mediji, Anin advokat je tražio od Đedovića isplatu od 450.000 dinara, ali se ta cifra Đedoviću čini previsokom, pa se advokati "cenjkaju" oko iznosa za uplatu.

Ana Ćurčić je istakla da je njen advokat zadužen za ceo slučaj i da se on najbolje snalazi u pregovorima. Sledeće suđenje je zakazano za 7. oktobar, a podsećamo da je Ćurčićeva tužila Đedovića za povredu ugleda i časti, kao i za iznošenje ličnih i porodičnih prilika u cilju omalovažavanja.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Marko Đedović

 

– Moja čast nema cenu. Moj advokat zna najbolje, tako da se ja njemu ne mešam u njegov posao. Moje je da se pojavim i to uradim svaki put. Danas nije bilo potrebe za mojim prisustvom, jer se druga strana nije pojavila. Ovi koji se ne pojavljuju govore o sebi i o tome koliko poštuju sud kao instituciju – rekla je Ana Ćurčić, kako prenose domaći mediji.

Podsetimo, Ana Ćurčić, bivša učesnica rijalitija, nedavno je iznenadila javnost objavom fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem Zoranom, koji do sada nije bio prisutan u medijima. Ova objava izazvala je veliku pažnju i interesovanje javnosti, s obzirom na to da je Ana ranije isticala nedostatak iskrenih osoba u svom životu.

Ana je svojim učešćem u rijaliti programima postala poznata široj publici, ali je isto tako privukla i određenu dozu skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading