GDE IMA TU SE I PRELIVA: Jokić se opario zbog izbacivanja Lebrona Džejmsa

Autor:

Sport

30.04.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola dobio veliki novac, mada je to za njegov ugovor prava sitnica.

GDE IMA TU SE I PRELIVA: Jokić se opario zbog izbacivanja Lebrona Džejmsa

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da se plasiraju u drugu rundu plej-ofa NBA lige pobedivši Los Anđeles Lejkerse sa 108:106 u petom meču četvrtfinala Zapadne konferencije. Na taj način su omogućili Nikoli Jokiću, kao i on sam sebi, da dobije novčani bonus od 530.000 dolara.

Ovaj bonus je dodatak na već značajnu sumu koju je Jokić zaradio potpisivanjem supermaks petogodišnjeg ugovora vrednog čak 276 miliona dolara. Naime, srpski centar je u ovoj sezoni već zaradio 47,6 miliona dolara, a plasmanom u drugu rundu plej-ofa dobio je dodatni bonus po slovu ugovora za svaki plasman u naredno kolo doigravanja. Nikola Jokić je pokazao da je ne samo ključni igrač Denver Nagetsa, već i jedan od najdominantnijih igrača u NBA ligi, čime je zaslužio svoju impresivnu zaradu i bonuse koji prate njegove uspehe na terenu.

Foto: www.profimedia.rs

Dominirao: Nikola Jokić

U meču protiv Lejkersa, Jokić je zabeležio impresivan učinak od 25 poena, 20 skokova i devet asistencija. Ovo je još jedan primer njegove izuzetne igre i važnosti koju ima za ekipu Denver Nagetsa, a malo je nedostajalo, jedno dodavanje, da upiše novi tripl-dabl.


Podsetimo, pre bonusa za plasman u drugu rundu plej-ofa, Nikola Jokić je potpisao unosan petogodišnji ugovor koji mu garantuje izuzetno visoku zaradu u narednim sezonama. Po sezonana to iznosi ovako: 2023/2024: 47,6 miliona dolara - 2024/2025: 51,4 miliona dolara - 2025/2026: 55,2 miliona dolara - 2026/2027: 59 miliona dolara - 2027/2028: 62,8 miliona dolara.

Što se Denvera tiče, ekipa Majkla Melouna će u polufinalu plej-ofa NBA lige igrati protiv Minesota Timbervulvsa koji su prethodno u četiri meča savladali Finiks Sanse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading