JOKIĆEVU BRAĆU STAVILI U "KAVEZ": Strahinja i Nemanja morali u izolaciju

Autor:

Sport

30.04.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su meč Denvera protiv LA Lejkersa gledali dalje od ostalih navijača kako bi se sprečila nova tuča.

JOKIĆEVU BRAĆU STAVILI U "KAVEZ": Strahinja i Nemanja morali u izolaciju

Foto: Starsport

Košarkaši Denver Nagetsa su u polufinalu Zapada, pošto su u Bol Areni zadali poslednji udarac Lejkersima pobedivši ih rezultatom 108:106 - zbirno 4:1 u seriji! Nikola Jokić je imao 25 poena uz čak 20 skokova i devet asistencija, a najefikasniji u timu Majka Melouna bio je Džamal Marej sa 32 poena.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je to što su braća Nikole Jokića Strahinja i Nemanja opet mogli da gledaju utakmicu u hali Denvera, ali domaćini ništa nisu prepustili slučaju kako opet ne bi došlo do incidenta poput onog kada je Strahinja Jokić udario jednog navijača pesnicom u lice posle kraće svađe.

Naime, nakon nemilog incidenta koji se dogodio na prethodnom gostovanju Los Anđeles Lejkersa, Denver Nagetsi su odlučili da preduzmu mere predostrožnosti kako bi izbegli eventualne nove probleme. Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, smeštena su u posebnoj loži kako bi bila izolovana od ostatka publike. Očigledno je da je Denver rešio da zaštiti Jokićevu braću od mogućih incidenata, s obzirom na to da je prethodni incident doveo do pokretanja istrage od strane NBA lige.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Strahinja i Nemanja Jokić u loži


Denver Nagetsi su odlučili da ozbiljno shvate incident na tribinama i preduzmu konkretne korake kako bi zaštitili svoje igrače i članove njihovih porodica. Postavljanje Strahinje i Nemanje u posebnu ložu, uz prisustvo brojnih praznih sedišta oko njih, jasno pokazuje da su Nagetsi odlučni u nameri da spreče bilo kakve neprijatne situacije tokom utakmica.

Izolacija braće Jokić od ostatka publike nije im smetala da pruže podršku svom bratu i Denver Nagetsima tokom utakmice. Na kraju su mogli da se raduju plasmanu svog brata i ekipe u drugu rundu plej-ofa. S obzirom na to da će se Denver Nagetsi u nastavku takmičenja boriti sa Minesotom za finale Zapada, podrška Jokićevih braće može biti od ključnog značaja za tim u ovako važnom periodu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading