IZNENADNI PREKID PROGRAMA, STANISLAV "ZAKUCAO" ŠA: Reper se kao furija spustio na Mioninog bivšeg, pa dobio BRUTALNU kontru!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje", Ša je saznao šta je Stanislav Krofak izjavio na temu njegovog izgleda i ponašanja.

IZNENADNI PREKID PROGRAMA, STANISLAV "ZAKUCAO" ŠA: Reper se kao furija spustio na Mioninog bivšeg, pa dobio BRUTALNU kontru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" , voditelj je otkrio detalje razgovora sa Stanislavom Krofakom, koji je izjavio da je Nenad Aleksić Ša zreo za ludnicu, odnosno, da mora na lečenje, jer mu je ponašanje totalno nenormalno. Ovo se odnosilo na scene, koje je reper pravio tokom Vaskršnjeg fotografisanja, ali je Ša veoma burno reagovao na ovaj Panterin zaključak, zbog čega je nastala svađa tokom emisije.

Reper je urlao iz petnih žila, dok je Stanislav potvrdio sve ono što je prethodne izrekao u intervjuu:

 

- Stanislav je sinoć rekao da mu je Mione žao šta ona trpi, da ti nisi poludeo zbog slikanja, nego kada se pomenulo da treba da se skine majica za slikanje, jer si debeo i masan - pitao je Milan.

- Ja sam rekao da je poludeo da je rečeno kada treba da se skinu majice, jer ima komplekse - rekao je Stanislav.

- Ti si dečko iskompleksiran na mene, jer sam ja sa tvojom devojkom - rekao je Aleksić.

- Ja sam rekao da sam jednom ušao u tuš kada je ona tu, ali više ne radim, a on kada je bio tu, on se odmah oblači, mogu da zaključim da ima kompleks...Ja nisam pi**a da te zovem na telefon, nego da mi se izviniš javno pred svima i ovim kamerama - rekao je Krofak.

- Mislim da si ti zbog Mione ovde. Ti se kompleksiraš na mene - rekao je Aleksić.

- Ja da sam hteo, ja bih bio sa njom. Oni mene pitaju, ti si poludeo jer nisi hteo da skineš majicu - rekao je Stanislav.

- Nisi ti ružan, ali nisi ni približno lep kao ja...Moje mišljenje je da ti imaš kompleks od mene. Meni je ovo komedija. Trajem 27 godina, priča se vrti zbog Šakija, mišići nisu bitni, ovde je mozak, a ovde sam tata u tome - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Cilka

30.04.2024 10:14

Saki je zreo za Karamujica

Odgovori 11 3
expo

30.04.2024 10:36

Sha je jadan da jadniji ne moze biti. U 45. on kao neki deckic od 14 ja sam tvoj decko, ja sam idealan poljubi me, necuu to, ne mogu da izdrzim, blejica, kafica itd stvarno je komad budale zreo za lecenje a sto se tice karijere nema je vec 20 godina covek je izgubljen u vremenu i prostoru. Umesto da je posle razvoda nasao zenu od 30-35 god i stvarao porodicu on se petlja se klinkama kojima moze da bude otac jer je sam nezreo, priglup i razmazen. Uzas.

Odgovori 31 2
Miki

30.04.2024 15:58

Stanislav je gospodin za ovog glupavg i nedokucanog ŠA, koji je umislio da je neko. Stanislave glavu gore i samo napred, prelep si i predivan mlad ovek. Sportista izgledaš kao Apolon Ovaj ŠA je obična matora budala koja ništa nije naučila u životu,nastrana konjina. Kakva Miona, niti je zaljubljena u njega, niti ga voli, s njim je krenula radi opstanka u rijalitiju Ona ne može da ga gleda vIše. Smara je ,kako ga trpi to ne mogu da razumem. ŠA je nevidjena sirovina koja gram mozga više nema,droga mu pojela, on je zreo za psihijatrijsko posmatranje i lečenje....

Odgovori 21 1