HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Doneta konačna odluka, ova nedelja u Eliti će biti ključna!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao ukućanima bitno obaveštenje, pa im dao nova uputstva.

HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Doneta konačna odluka, ova nedelja u Eliti će biti ključna!

Foto: Ilustracija

Veliki šef je odlučio da obavesti ukućane o novim pravilima za ovu nedelju, pa im saopšti imena Odabranih učesnika, koji će boraviti u odvojenoj prostoriji i ove sedmice će imati privilegije u vidu obroka, prednosti u prodavnici...

Poslao je u Elitu novo pismo, koje je pročitala Maja Marinković, ovonedeljni vođa:

- Draga Elito, od danas će se u kući Odabranih biti ljudi koji su pobedlili u igrici u nedelju. Dakle, odabrani su Munjez, Aleksa, Stefani, Milica, Stanislav i Terza, Teodora Matora, Luka - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitala Maja Marinković.

Kao i uvek, Odabrani učesnici će imati priliku da nominuju i jednog od takmičara pošalju u nedeljni duel, a njihovu odluku će učesnici saznati u subotu, kada se održavaju regularne nominacije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

 

Odmah nakon ovog pisma, usledilo je novo obaveštenje za sve ukućane. Naime, Veliki šef im je poručio da je prodavnica napokon otvorena i da mogu obaviti kupovinu namirnica neophodnih za ovu nedelju:

Draga Eloto, prodavnica je upravo otvorena. U ovu kupovinu ćete moći svi da idete. Svi ćete moći da kupujete, u radnji ne može biti više od četvoro. Radnja radi do 13 i 30 časova. Podsećamo vas da u kupovini prioritet imaju odabrani. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Oni su pomahnitalo napustili Belu kuću i uputili se ka prodavnici, kako bi što pre došli na red za kupovinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading