STANISLAV POSLAO MAJU NA "BOLOVANJE" ZBOG ŽESTOKE VRELE AKCIJE: Učesnica priznala zastrašujuće detalje, ne može da prati njegov tempo!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se požalila cimeru, pa otkrila zbog čega ne može da isprati Stanislavov tempo.

STANISLAV POSLAO MAJU NA "BOLOVANJE" ZBOG ŽESTOKE VRELE AKCIJE: Učesnica priznala zastrašujuće detalje, ne može da prati njegov tempo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je milionskom auditorijumu i takmičarima rijalitija "Elita" saopštila ko su ovonedeljni potrčci, vođa Maja Marinković otkrila kojeg cimera je izabrala da joj pravi društvu u hotelu kao omiljena ličnost. Kao što je publika i očekivala, starleta je donela odluku da ovu laskavu titulu odeli svom partneru, Stanislavu Krofaku.

Podsećanja radi, Maja Marinković je tokom emisije istakla da je proces odabira potrčaka bio veoma emotivan za nju, te da je želela da izabere osobe sa kojima oseća duboku emotivnu povezanost.

- Od prvog trenutka ću znati šta ću uraditi, imam potpuno pravo da postavim koga želim. Neka ustane Tamara TikTok i Luka Majčica, neka ustane Darijan i Sneža, Munja i Uroš, Aneli i Janjuš, Uroš i Jovana pevačica - rekla je Maja, a zatim nastavila:

- Mislim da Aneli i Janjuš imaju dosta da porazgovaraju, ali nekom drugom prilikom, pošto su potrčci Jovana i Janjuš!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Što se omiljene osobe tiče, mislim da se to već zna da će to biti moj dečko. Taman malo da ljudi odmore, biće lepo, odmorićemo - istakla je Marinkovićeva ponosno, nakon što ju je voditelj Milan Milošević podigao.

- Ali, nemoj posle da kukaš... Ti njemu već kukaš u toku s*ksa! Znaš i sama šta mu govoriš - rekao je Milošević, dok se Maja smejala.

Ukućane je šokirala informacija da se Maja Marinković žali na žestoke se*sualne odnose sa Stanislavom, a ona se kasnije osamila sa Markom Đedovićem, kome je nastavila da priča na ovu temu:

- Zamisli šta je Milan rekao, da se ja žalim... Nego devet meseci nisam imala se*s - objasnila je Marinkovićeva.

- Nisi u punoj snazi još - smejao se Marko Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading