JANJUŠ SE IŽIVLJAVAO NAD ANELI, SA NJOM ISPROBAVAO NOVE FETIŠE: Pripremite kesu za povraćanje, od ovoga će vam se slošiti!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otkrila na šta ju je Janjuš prisiljavao ispod pokrivača.

JANJUŠ SE IŽIVLJAVAO NAD ANELI, SA NJOM ISPROBAVAO NOVE FETIŠE: Pripremite kesu za povraćanje, od ovoga će vam se slošiti!

Foto: Printskrin

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

U toku popularne televizijske emisije "Izbor potrčka", koja je privukla veliku pažnju javnosti, Maja Marinković je konačno odabrala svoje potrčke. Ova odluka izazvala je brojne reakcije i polemike među gledaocima, ostavljajući mnoge u šoku.

- Od prvog trenutka ću znati šta ću uraditi, imam potpuno pravo da postavim koga želim. Neka ustane Tamara Tik Tok i Luka Majčica, neka ustane Darijan i Sneža, Munja i Uroš, Aneli i Janjuš, Uroš i Jovana Pevačica - rekla je Maja.

- Mislim da Aneli i Janjuuš imaju dosta da razgovaraju, ali nekom drugom prilikom, pošto su potrčci Jovana i Janjuš - rekla je Maja.

Aneli je burno reagovala, pa se odmah ubacila i krenula da provocira Jovanu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Nadam se da i tebe neće terati da mu ispod pokrivača radiš ono... - dobacila je Aneli, pa nastavila.

- 'Ajde da čujemo šta se sve izdešavalo, bili ste ispod prekrivača, ti si i plakala, šta se desilo sve? Zar nije trebalo neko vreme da prođe posle svih uvreda? - rekao je Milan.

- On mene više u životu ne zanima. Dolazio je do mog kreveta, obilazio me, manipulisao je sa mnom. Ja sam imala insomniju, nisam ni spavala tih dana pa sam i bila umorna. Dolazio je i muvao se sa mnom. Posle tih reči samo mi je bilo u glavi da ga otkačim. On želi kao da dominira sa mnom, da radim sve što poželi. Ja sam opet pristala na sve to, ja nisam htela da popustim u razgovoru. Meni se sve ogadilo oko njega, on govori o meni samo laži. Da sam nifomanka i ostalo, on je osoba koja je htela se*s i da radim nešto što on želi. Ja ne mogu da kažem da nisam osetila ljubav sa njegove strane, ali koja je njemu bila korist od toga ja ne znam. On je iskoristio najmanju sitnicu kako bi rekao da ja flertujem sa Munjom i kako bi mene predstavio najgorom - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Radni narod

16.04.2024 14:15

Idemo Janjuse, i sa jednim bubregom, u nove pobjede.