MARIJA BESNA KAO RIS! PSOVALA ĆERKU NAKON HAOSA KOJI JE PRAVILA U ELITI! Ženi će ponovo da se sloši od stresa!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka sam joj, ja ću da se pitam i da odgovaram za svoje postupke!

MARIJA BESNA KAO RIS! PSOVALA ĆERKU NAKON HAOSA KOJI JE PRAVILA U ELITI! Ženi će ponovo da se sloši od stresa!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica Elite Miljana Kulić celo jutro je trudila da pronađe bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu i Teodoru Delić. Nakon njihovog pomirenja, Miljana je odlučila da im ne da mira, pa je provela sate tražeći ih po imanju. Međutim, njene napore ometala je činjenica da su Bebica i Teodora spavali u pabu, ne sluteći da ih Miljana uporno traži.

Zbog toga je došlo do obračuna sa obezbeđenjem, koje je na sve moguće načine pokušavalo da spreči Kulićku da napravi karambol, a sve je najteže podnela njena majka Marija Kulić, koja situaciju prati preko malih ekrana.

Foto: ATA Images

Marija Kulić

 

Ona se sada oglasila rečima da joj se naslednica nenormalno ponaša, pa je kritikovala samo tako.

- Miljana je potpuno poludela i ja više ne znam šta se sa tim detetom dešava! Gledam svi kod kuće šta se dešava i ne verujemo. Ne mogu da shvatim da je neko toliko lud da i dalje živi u prošlosti! Ne može da mi bude mirna glava kad vidim kako ludi. Prvo onaj stres oko trudnoće, a sad haos oko Teodore i Bebice. Je*aću joj mater ako uđem tamo! Ima da kažem produkciji da me izbaci i da joj ja počupam kosu. Majka sam joj, ja ću da se pitam i da odgovaram za svoje postupke - urlala je ona.

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marija Kulić

 

Podsećamo, pre svega ovoga, Miljana se podsmevala se raskidu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, pa je rekla da su ona i Darijan Radomirović u ovoj sezoni mnogo zreliji od nje, kao i da je Anđelo tampon zona između Anite i njene još uvek zakonite supruge Jovane Tomić Matore.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading