KAMERA UHVATILA ŠA KAKO MALTRETIRA MIONU: Ščepao je za RUKU i ne pušta, snimak se munjetivom brziom širi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne da Mioni Jovanović da diše!

 

 

Društvene mreže poslednjih dana ne prestaju da bruje o snimku koji prikazuje Nenada Aleksića Ša iz rijalitija "Elita" kako na silu drži Mionu Jovanović za ruku. Snimak je izazvao burne reakcije javnosti, a posebno je privukao pažnju zbog kontroverznih dešavanja koja su se desila u rijalitiju.


Snimak je izazvao različite reakcije javnosti, a mnogi korisnici društvenih mreža osudili su ponašanje Nenada Aleksića Ša i izrazili zabrinutost za Mionu Jovanović. Ono što su mnogi primetili jeste da je Miona čak pokušala da skloni ruku koju joj je Ša držao, međutim, on ju je povukao nazad i čvrsto uhvatio, te je nije ni puštao. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a o odnosu Mione i Ša se već mesecima unazad bruji. Čak je i Jovana Tomić Matora prokomentarisala sledeće:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora o Nenadu Aleksiću Ša i Mioni Jovanović

 

Da sam direktna jesam, ali biram trenutak kada pričam sa njim. Rekla sam mu da ne mislim da je Miona njegova sreća, on nju toliko voli, vidi jedno, radi drugo. Ja ću biti uvek tu za njega, ali kada je njegova veza u pitanju, ja sve vidim, pitam što ne raskineš on kaže nemam snage. Nenad kada kaže za intuiciju, on to neće da kaže, on oseća da to što ona provodi lepe trenutke sa njim znači da nešto nije u redu. On nije siguran u nju, rekla sam mu da ne lomi više, da ne gubi pare, zbog koje Mione. Koliko Miona ima krive odgovore, tako on ima loše reakcije. On navlači sam ovo za izolaciju i rajsko. On nju neće da pusti, on kaže da ona priča šta misli. Miona ustane da priča, on se umeša deset puta i ona sedne. Njemu Lepi Mića uopšte nije kriv - rekla je Matora.

Incident sa Nenadom Aleksićem Ša i Mionom Jovanović iz rijalitija "Elita" izazvao je burne reakcije javnosti i pokrenuo važnu raspravu o ponašanju u rijaliti programima. Ovakvi događaji postavljaju pitanje o odgovornosti svih aktera u medijskom prostoru i podsećaju nas na važnost promovisanja zdravih i bezbednih odnosa u javnom prostoru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading