HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE PREVARENE UČESNICE ELITE: Nakon skandala u rijalitiju stigla reakcija!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Milice Veličković dala sud o izdaji koju je doživela od Bore Terzića!

HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE PREVARENE UČESNICE ELITE: Nakon skandala u rijalitiju stigla reakcija!

Foto: printscreen

Na sinoćnoj žurki u "Eliti" došlo je do šokantnog preokreta kad je Bora Terzić odlučio da stavi tačku na vezu sa Milicom Veličković i upusti se u ljubavni odnos sa Tamarom Glavonjić. Milica je poludela kad je videla njihov poljubav, nakon čega je napravila haos, a onda i završila u zatvoru. 

Povodom ove teme oglasila se njena sestra Marija koja je dala sud u dešavanjima koja su zatresla rijaliti. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Milice Veličković, Bore Terzića i Tamare Glavonjić

- Ispratila sam sve, ne do detalja. Nije mi prijatno da gledam sve to ni stanje u kom je. Ja se iskreno nadam da ga ne voli i mislim da joj se verovatno zgadio, mislim da je došlo do gađenja. Da su napolju, mislim da ne bi bila s njim ni deseti deo ovoga što je bilo i mislim da bi to puklo jako, jako brzo. Završilo bi se drugačije, ne bi se odugovlačilo - rekla je Marija, a onda se osvrnula na uvrede koje Terza upućuje Milici i njenoj porodici:

- Kako gledam?! Verovatno nije prijatno da čuje tako nešto, ali mislim da mamu to ne dotiče niti mislim da mogu Terzine uvrede da je povrede. Svesna je toga da je to gomila budalaština. Nema on čime da je uvredi i povredi, niti je to istina. Mislim da to priča da bi Milicu povredio, jako je slaba na nju, ona joj je najslabija tačka - istakla je njena sestra, a onda je otkrila da li može da dođe do pomirenja:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković

- Ja nju niti ću da kamenujem, niti da linčujem sve i da izađe s njim odatle za tri meseca, ali ja ne bih volela da se pomiri. Ako slučajno dođe do toga, nisam za, a opet nisam ni protiv, jer ne znam šta sve može da se dogodi. Čak i da dođe do toga, pripisujem zatvorenom prostoru. I da se pomiri, neće opstati zajedno, najbolje je da se raziđu i da niko nikome ne upućuje uvrede. Pa pogubni su jedno po drugo, realno, jesu - zaključila je Marija za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading