ANA SA SINOVLJEVOG TELEFONA UZNEMIRAVA ZVEZDANOVU MAJKU: Slavnić raskinkao bivšu, pa je pozvao na SUOČAVANJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić se brutalnom porukom obratio Ani Ćurčić!

ANA SA SINOVLJEVOG TELEFONA UZNEMIRAVA ZVEZDANOVU MAJKU: Slavnić raskinkao bivšu, pa je pozvao na SUOČAVANJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, te joj poručio da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove". On je putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram uputio brutalnu poruku, a onda otkrio i da ga je bivša partnerka zvala sa telefona svog sina i uznemiravala njegovu majku, kao i njegove prijatelje. 

Slavnić joj je takođe poručio da je spreman da se suoče i objasne šta god da je potrebno, ali da će svoju majku nastaviti da brani i da svoje ponašanje ne smatra "mafijanjem". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Ista priča, isti scenario. Dakle, ovim putem bih stao na put ovom cirkusu koji je već odavno svima pre pre presmešan. Sa dokazanim patološkim lažovom i nasilnicom neću se više prepucavati preko društvenih mreža! Nemam problem da dokazuje da sam "nasilnik", a oona "žrtva", to ćemo lako tamo gde treba. Što se tiče njenih ratova sa bivšim drugaricama mogu samo da joj poručim da proba da se odbrani od optužbu i nedela za koje ni ja nisam znao. Naravno da "nije kriva" što mi majka nema penziju i zdravstvenu knjižicu zbog njenin malverzacija, nisam ni očekivao da će nekada nešto priznati. Hvala Bogu da mi se "ne brine" više o majci, a to koliko i kako ja brinem o njoj govori činjenica da je Slavka bolje nego ikada. Što se tiče poziva bilo bi pametnije da prekine da cima moje prijatelje kao i moju majku koju je sinoć sa sinovljevog telefona uznemiravala, i da, poručio sam joj da prenesu da ih ostavi na miru i ako treba nešto da se objasni tu sam. Ne smatram da je mafijanje odbraniti svoju majku i tražiti nešto što nam pripada - napisao je Zvezdan Slavnić putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić se oglasio putem Instagrama

Slavnić je prethodno žestoko opleo po bivšoj nevenčanoj supruzi.

Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem poo zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štedim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja da se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
O Boze!!!

10.02.2024 16:24

Daj bre Zvezdane, nisi klinac od 11 godina otvori vec jednom usta i iznesi sve sta i kako je bilo, to sto pokusavas da budes dzentlmen vidimo gde i kuda te je odvelo, "pucaj" reci vec jednom sta je i kako je. Vecina se vec uverila da je Njanja kvarna do srzi, veliki manipulator i jos veci lazov... Ako zelis da skines ljagu sa sebe i svoje majke ima novinara koji bi te sigurno saslusali i napravili intervju s tobom.