"NIKO NE ZA ŠTA MU BI, UVEK JE BIO MIRAN I STALOŽEN ČOVEK"! Prijatelj ubice poznatog biznismena iz Čačka, frapiran onim što je Dejan uradio! "ON JE ČOVEK BEZ MRLJE U ŽIVOTU"!

Autor:

Hronika

27.04.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je porodičan čovek, znao je samo da radi i stiče. Ne može se reći ni da je bio preterano društven, uvek je nekako samo o poslu i obavezama mislio. Recimo odemo na neko veselje, a on sve vreme "dežura" na telefonu, nikad iz njegove firme niko nije izašao neobavljenog posla, prosto takav je, kaže poznaninik o ubici iz Čačka.

"NIKO NE ZA ŠTA MU BI, UVEK JE BIO MIRAN I STALOŽEN ČOVEK"! Prijatelj ubice poznatog biznismena iz Čačka, frapiran onim što je Dejan uradio! "ON JE ČOVEK BEZ MRLJE U ŽIVOTU"!

Foto: Facebook

Policija u Čačku traga za Dejanom Popovićem, osumnjičenim za ubistvo Maria Simovića (43) u lokalu jedne firme u Preljini. Ovo ubistvo je šokiralo građane Čačka, posebno zbog činjenice da osumnjičeni nije poznat kao konfliktna osoba, a nema ni krivični dosije.

Poznanici osumnjičenog opisuju ga kao mirnog i porodičnog čoveka, te ih je šokirao ovaj događaj. Oni ističu da je Dejan bio posvećen porodičan čovek, usredsređen na rad i sticanje. Čak i na društvenim okupljanjima, Dejan je bio fokusiran na posao, a njegova porodica je opisana kao primerena i bez mrlja u biografijama.

- Dejan je uvek bio miran i staložen čovek, retko šta bi moglo da ga iznervira i izbaci iz ravnoteže. Zato mi je ovaj njegov čin šokantan - priča Čačanin dugogodišnji poznanik osumnjičenog i njegove porodice za Kurir.


U advokatskim krugovima, Dejan je poznat po pravnim poslovima iz oblasti trgovine, prevoda i osiguranja. Imajući u vidu da nema krivičnih postupaka protiv njega, njegov "čist dosije" bi mogao biti olakšavajuća okolnost ukoliko dođe do sudskog procesa. Advokati ističu da Dejan kao ličnost nema profil ubice, te se očekuje da će postupak biti tretiran kao obično ubistvo.

- On je porodičan čovek, znao je samo da radi i stiče. Ne može se reći ni da je bio preterano društven, uvek je nekako samo o poslu i obavezama mislio. Recimo odemo na neko veselje, a on sve vreme "dežura" na telefonu, nikad iz njegove firme niko nije izašao neobavljenog posla, prosto takav je. Čitava je porodica "na mestu" bez mrlje u biografijama, svi rade u tom porodičnom preduzeću koje je gradio decenijama. Šta mu bi da ovo uradi?! - kaže Dejanov poznanik.


Prema Krivičnom zakoniku RS, za navedeno krivično delo je predviđena kazna zatvora od pet do 15 godina, dok je za neovlašćeno držanje oružja predviđena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Policija i dalje intenzivno traga za osumnjičenim.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading